Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 yılı dolan aracın satışı için başvurdum, mahkeme red etti!?
Zihinsel engelli dayımın üzerine aldığım aracın süresi doldu satmak için mahkemeye dilekçe verdim red kararı geldi bundan sonra ne yapabilirim bu aracı değiştiremeyecek miyim
mstcvk
Red kararına itiraz edebilirsiniz, satış sonrası yeni araç alımının kısıtlının lehine olacağı konusunda hakimi ikna etmeye çalışabilirsiniz. O izni bir şekilde almaktan başka yolu yok.
Ayrıca satış izni verilmesi yeni bir araç alabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Satıştan elde edilen para kısıtlı adına açılacak bir banka hesabında bloke edilir ve bunu kullanma konusunda yine hakimi ikna etmek zorundasınız.
Kısıtlı adına araç almak benim hiç kalkışmayacağım sonu belirsiz bir süreç.
Ben de aracı 5 yılı dolan aracı satmak içim ek karar istedim red geldi sorum şu ben bu aracı hiç satamayacak mıyım ek karar için mahkemeye tekrar başvuramayacak mıyım
evet arkadaşlar örnek olarak burda bilgi olması açısından paylaşmaktayım bazı arkadaşlar red vermiş diyebilir altını çizdiğim yer sebebiyle red verildi yani araç alımında serbestiz