Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolan otomatik vites araç satışı nasıl yapılır?

Konular
56
Reaksiyonlar
10
Arkadaşlar merhaba;

5 yılı dolan Otomatik vitesli aracımın satışı için ne tür bir yol izlemem gerekiyor.
araç üstünde aparat olmadıgı için direk rehin kaldırma ve satış işlemi olabilir mi ?

ilginiz için teşekkürler...

OturanBoğa kardeş;

Noter satışından sonra Rehin kaldırma işlemi yapılmayacak mı vergi dairesin de veya Trafik'de ?

Bende yeni tertibatsız otomatik vitesli araç aldım ruhsatta engelli kişiden başka hiçbir kimse kullanamaz diyor
Sizce böyle yazması yanlış değil mi acaba memurun bilgisizliği olabilir mi

İlk ruhsat alışta kanun gereği bu madde ruhsatta yazar. Siz bulunduğunuz bölgedeki TSE müdürlüğüne gidip eğer kullandığınız aparat diğer sağlam insanlarında kullanabileceği gibiyse TSE'den bu kapsamda rapor alacaksınız. Rapor ücretli ben geçen yıl 350 TL ödemiştim. Sonra aldığınız rapor ile emniyete giderek ruhsat değişikliği yapacaksınız. O ruhsatta da engelliden başkası kullanamaz ibaresi kalkacak. Olayın özeti bu. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Üst Alt