Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolmayan aracın satışına esas beyanname örneği var mı?

Konular
20
Reaksiyonlar
10
Merhaba, ötv indirimli aldığımız aracı 5 yıl dolmadan satmamız durumunda doldurulması gereken beyanname konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Bir de aracı alırken kdv ödüyoruz zaten, aracın ötvsini öderken de kdv ödeyecek miyiz?

Ben geçen hafta ödedim beyannameyi maliyede veriyorlar.Sadece ötvyi aldı fatura üzerindeki tutardan bugünkü ötv oranına göre.Kdv yi almadı ama muhtemelen almak için dönüş yapılacak dendi.Biri görüş sormuş o görüşe istinaden alınır yazısı çıkmış.Başta düşen ötv kısmının kdvsi alınacakmış sanırım bazı iller almaya başlamış

haci
Fatura üzerindeki tutardan bugünkü ötv tutarına göre kısmını anlayamadım, aracın yalın değeri 92bin genel amaçlı dilekçe yazmıştım. Telefonla dönüş yaptılar, 49bin civarında bir ödeme yaparsınız dedi.

Sizin faturadaki araç değeri ne kadardı ve ne kadar ötv ödediniz acaba?

Aracım 47100 müş yuzde 50 indirimle 23550 indirim almışım.şuan yüzde 45 lik dilime giriyor 21195+ 60 tl ödedim.ilerde 21195 lik kısmın kdv si gelebilir dedi

Üst Alt