Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolmayan ÖTV'siz aracın vergisini ödeyerek yeni bir araç alabilir miyim?

brokenC5

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak; Ben 2020 Aralık ayında ÖTV indirimli Peugeot Rifter araç aldım. Bu aracın ipoteğini 5 yıl dolmadan ÖTV tutarı düşük olduğu için ödeyip ipoteği kaldırmam mümkün mü? 2023 yılında matrah 1milyon olunca başka bir araç almak istiyorum kısmetse...Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Ötv sinide ödesen hiç bir şekilde alamazsanız, aracını aldığın tarihten itibaren 5 yılı doldurmanız lazım. yani 2025 aralık ayını beklemeniz lazım.

O zaman ÖTV yi ödeyip ipoteği kaldırmanın bir anlamı yok ki. Nerede bir saçmalık var hepsi bizde.

ozaman iş ticarete döner siz belki kendi açınızda haklısınız ama bu işi suistimal eden çoook çok fazla %90 raporlular var hastasını yaşlısı üstüne hatırı sayılır değil piyasayı domine eden yüzbinlerce eş dost amca dayı emmi komşu hala teyze üstüne alınan ve işi ticarete çeviren tipler var işin suyu çıkıyor ülkemizde oto pazarı yatırım aracı olduğundan bizim gibi gerçekten ihtiyaç sahibi Ortopedik engelli hatta anne baba çocuk 1 ci derece ihtiyacı olan kişilere haksızlık yapılıyor

AKP inatla bu yasayı değiştirmiyor var olan sorunun bilidiği halde seçim seçim sırf şurdaki boşluktan eyt lilerin maaşı çıkar

Benim size tavsiyem sürenizi bekleyin berlingoda kötü araç değil 2 yılın sonunda durumlar daha farklı olur süreniz dlmadan araç satmayın sakın

Mevcut limitle zaten gelen zamlarla 1-2 ay dayanır çoğu limit dışı kalıca kaldı ki piyasada araç yok olanlarıda limit dahilinde 600-700-800 BİN TL den kitleyecekler raporlulara...

O zaman buna da 3 yıl sınırı olsun ticaret falan kalmaz ortada her şeyin bir çözümü var.

Üst Alt