Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolmuş araç satışında fiyat nasıl belirlenir?

algoritmax

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
%90 zihinsel engelli biri adına alınmış aracı 5 yılı dolduktan sonra satmak için hakim kararı gerekiyor. Peki aracın satış fiyatı nasıl belirleniyor? Kasko değerine mi bakılıyor yoksa başka bir yöntem mi var? Yakın zamanda satış yapmış olanlar cevaplayabilir mi?

Merhabalar, aracı muafiyetten çıkardıktan sonra dileğiniz rakama (piyasa ortalaması, kasko değeri gibi) bir ortalama bularak satışa çıkarabilirsiniz.

@algoritmax,

Ben kızım adına aldım.vasisi benim.satarken hakim kararı almadım.yeniden galeriden 5 yıl bitiminde yenilemiştim.oda 2025 de dolacak.

@Halido,

Cevabınız için teşekkürler. Ama sanırım mahkeme tarafından bir minimum rakam belirleniyormuş. Bu rakamın nasıl ve neye göre belirlendiğini merak ediyorum. Malum piyasalar durgun.

@algoritmax,

Rica ederim benim kendi üzerime tertibatlı aracım vardı senesi dolunca araçta ki tertibatı söktürerek TSE e ye gittim yeniden proje cizdirdim tertibatsızdır diye sonra notere giderek normal bir araç gibi eşime devrettim aracım şuanda normal satılabilir pozisyonda ve mahkeme tutar belirtme olayını bilmiyorum kasko değeri 1.100.000 geliyor ben 1.200 M ye ilana koydum.

Üst Alt