Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılık polis memuruyum. Belirgin seviyede el titremesi var. Ne yapmalıyım?

MAİVESİYAH

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam öncelikle bize bu imkanı sağlayan site sahiplerine, yöneticilerine ve de üyelere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Benim sorum 5 yıllık polis memuruyum ellerimde belirgin seviyede el titremesi başladı bu sorun son 3 yıldır devam etmekte ve git gide belirgin seviyede artmakta
doktora gittim nöroloji ye gittim genetik olabileceğini söyledi çünkü 2 kardeşimde de aynı sorun var hatta büyük abim tek eliyle çay bardağını bile tutamıyor dökmeden,
ayrıyeten psikiyatri ye bile gittim senin hiç bir şeyin yok dedi el titremem için ilaç yazdı ama, ilaçlar da uyku yaptığı dalgınlığa neden olduğu için bıraktım.

Peki ben bu şekilde silahsız polis memuru mu yaparlar gih statüsüne mi alırlar yoksa emekli mi ederler

bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca el titremesi yüzünden yazı yazmamda baya sorun olmaya başladı.

Bence gih yaparlar. Mazallah ellerinizin titremesi üniformaya hakaret kabul edilir!

Tahmin ediyorum, siz gih statüsünde çalışmak için direttiğinizde bu isteğiniz karşılık bulacaktır. Bu konuda amirlerinizin desteği önemli...

Ayrıca başka bir başlığa bir arkadaşımız yazmıltı:

iyi günler bende polislikten gih sınıfına geçtim durumu dilimin döndüğünce izah etmeye çalışayım

öncelikle kurumunuza gidip benim şu ,şu rahatsızlıklarım var dilim belirtir rapor almak istiyorum diyorsunuz onlar da sizi üst yazıyla tam teşekküllü bir hastahaneye gönderiyorlar orada heyete giriyorsunuz ve her bir hastalığınız için size oran veriyorlar
bu verilen oranlar toplanıp baltazar formülüne göre net oranınız belirleniyor
daha sonra bu raporu posta yoluyla kurumunuza gönderiyorlar ve kurumunuzda bağlı olduğunuz bakanlığa daire başkanlığına (sağlık daire başkanlığına) gidiyor oradakiler raporunu inceleyip durumunuza göre sgk ya malulen emeklilik ve sınıf değişikliği için müracaat ediyorlar
sgk da uygun görürse adi malül olduğuna istersede sınıf değiştire bileceğine oy birliğiyle karar verilmiştir diye yazı geliyor sizde hangisini terch ederseniz onu oluyorsunuz

hepsi bu kadar geçmiş olsun

Bu kounda Murat beye başkaca bir önerisi olan var mı?

Genel İdare Hizmetleri Sınıfı demek.

Özlük hakları bakımından biraz daha düşük bir pozisyon oluyor.

Üst Alt