OturanBoğa
Abi anlata anlata bitiremedim dinlemiyorlar....Diğer başlıklarda o kadar çok uyardım ki
Kalça çıkığından ve parmak fonksiyonu kısıtlılığı olan kişilere vergi daireleri araç alımında red veriyor...
haa çok ileri seviyede kalça çıkığı ile birlikte bir ayağın 7cm kısalık şartı var
parmak fonksiyonalrında 3 parmak olmaması gerekiyor (bu da kesin değil tüm raporlar hazır engelli b sınıfı kodlu olsa dahi vergi dairesi sizi görmek ister)kesin karar orada verilir.
@
mina1323
İtiraz etseniz de sonuç değişmesi çok çok zor zaman alıcak.. .
Olan size oldu normal sürücü oldunuz...Burda komisyona itiraz edersen 2 farklı ilden komisyona girersiniz İSTANBUL ya da komşu il ve en son yolunuz Ankaraya il sağlık komisyonuna sevk ederler...
ve malesef %40 raporunuz sisteme işlenerek %23 düştü ve tüm haklarınızı kaybetiniz bunlar hep risk bu riski göze alarak düşünerek karar verilmeli...
Ben uğraşıcam mücadele edeceğim dersen Ben sizi burdan yönlendirebilirim evvela komisyona süreci başlat vakit kaybetme 1 ay süresi var...
%23 oranı hastanenin vermiş olduğu raporun açıklama kısmını harfi harfi yazarmısınız?komisyona burdan itiraz edip darbe vuracağız ilerde mahkeye vermek istiyorum dersen elinde hastanenin raporunu delil olarak kullanırsın en kötü ihtimal..