Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araçta tertibat varsa projeli olarak söktürmeniz gerekir plakalar engelli amblemi olduğu için normalini isteyebilirler benden istemediler araç üzerinde trafikte şerh varsa onu sildirin 5 yıl dolduğu için sorunsuz yaparlar noterden sizin adına ise siz değilse çocuk falansa anne baba gidip satışını yapabilir
mderhaba arkadaşlar ben de kardeşimin üzerinden %90 raporuyla araç aldım 2 ay sonra 5 yılı dolacak satıp yeni bir araba almak istiyoruz arabada herhangi bir tertibat yok normal her sürücü kullanabilir yani palaka sadece özrülü amblemli benim bu arabanın satışı için nerden işleme başlamam gerekiyor ilk olarak nereye başvurmamız gerekli ayrıca eski plakamı yine kullanmaya devam mı ederim yoksa satılan arabayla birlikte o plakada değişip yeni araç alınca plakada mı yeni veriliyor bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Önce noterden satışını yapacaksınız, sonra makine mühendisine proje çizdirip araçtaki donanımı öçıkarttıracaksınız. Sonra da ruhsat işlemlerini halledeceksiniz...