Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 + %37 + %35 toplamı kaç eder?

TeKBiLeK

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar..
% 50 % 37 % 35 bunların toplamı ne eder acaba.
Bu gün kurulda verilen değer bunlardı birde yaş 60 ın üzerinde.
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

% 88 rapor ile o zaman ötv indiriminden faydalanamayız mı?
60 yaş üstü için %10 eklendiği söyleniyor ama hesaplarken sayın çamlıca onu eklediniz mi acaba:(

Ekledim. %10 ilave ile %88 çıkıyor. Ötv konusunu tam bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevaplasın. Engeller neler bu arada ?Hangi hastalıklar var? Bilen arkadaşlara yardımcı olur bu bilgiler.

Engeller,%50 kalp,%37 Kalça çıkığı,%35 Göz 'den ama raporu almadım Cuma günü vereceklerini söylediler.Rapor kağıdındaki değerler böyleydi.Teşekkür ederim Sayın çamlıca..

ÖTV indirimli araç raporunda annemin kalp hastalığı değerlendirilmemiş..?

Annem kalp,ortopedi ve gözünden rahatsız..
Hastanede heyete girdi Kalpten % 50,ortopediden % 35,gözünden ise % 37 doktorlar tarafından değer verilmişti.
Heyete girdik bir hafta sonra raporumuzu almamızı söylediler.
Raporu almaya gittigimde % 35 ortopedi,% 37 gözden rapaoru verilmiş.Kalp ise hiç listede yok acaba kalp raporamı girmiyor?
Bu konuda ne yapmam lazım ama raporu alalı 2 ay oldu tekrardan gidip incenlenmesinimi istemem lazım.?
Lütfen yardım edin tekrar annemi hastaneye götürmek annem için baya zor ve yorucu oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim..

gözünüzü açın yaw :) fotokopilerini alın herdaim heyete girince bakın dosyanıza git baş hekime doysamın foto kopisini istiyorum de vermeleri gerekiyor peşini bırakma başka hastanede isteme gerekirse savcılığa şikayet et il sağlık şikayet dilekcesi ver aç gözünü

Gözden kaçmış olmalı. Kalp oranının unutulduğunu, eklenmesi gerektiğini hastaneye gidip heyet sekreterliğine söyleyin. Rapor düzeltilecektir...

50 + 37 + 30 = % 78 olmalıydı.

alabılırsınız annenız kullanması sartıyla onun dısında % 90 olması gerekıyor yasal olarak boyle ...keske 2 puan daha verselermıs ...

Üst Alt