Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

50 bin TL'ye kadar ÖTV'siz araç önerisi olan var mı?

DüşünürBilir

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçem var ötv indiriminden yararlanıyorum araba önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar,

Belirttiğiniz rakamda KDV'yi düşersem net 42,500 TL yapıyor, buna en düşük ÖTV olan %30'u uygularsam ve tekrar KDV alırsam 65.000 TL yapıyor.

Yani anahtar teslim 65.000 TL civarına araç bakmanız lazım. Hadi indirim ve MTV'yi düşersek, liste fiyatı 70.000 TL olan araç bakabilirsiniz.

Dacia'da SANDERO modeli var ama bomboş ve manuel. (Otomatik belirtmemişsiniz, onuda isterseniz iş biraz daha zorlaşıyor.)

Yani B segment alamıyor gibisiniz. A segmentte de en alınabilecek araç Hyundai İ10.

3 ay önce kuzenime aldırdım. 1.0 motoru önermiyorum, 1.25 Otomatik ve orta seviye donanımlı araç:

1.25 MPI 4 İleri Otomatik Elite (Benzinli) : 76.286 TL (2019 model)

72 civarına bıraksalar, buda size 55.000 TL ye gelir. Yani dişe dokunur otomatik vites orta donanımda 2019 model bir araç alacaksanız min 55.000 TL bütçe öneririm.

Her fırsatta teşekkür ediyor. Birde kan kırmızı varmış, onu aldık. Çok janjanlı duruyor. Donanımları da yeterli. Motor ve çekiş gücü de tatminkar.

Birde onun boyu 1.95 araca rahat sığıyor. A segmenti araçları B segmentinden ayıran tek şey bagajdır. İç hacmi değişmez. Bagaj yok gibi ama yeni evleniyor ailesi kalabalık değil, bu yüzden arka koltukları yatırarak bagajı kullanıyor, sıkıntı yok dedi.

Birde A segmentinde en çok satan araç olduğu için, nispeten 2. eli de kuvettlidir.

Hocam astra sedan otomatik internet liste fiyatı 104 bin bu bana kaça gelir 50 binin üzerine biraz kredi çekersem beni zorlsmayacak ödemelerle alabilir miyim acaba

Tekrar selam,

Nereden baktınız bilmiyorum ama öyle bir fiyat göremedim?

Sport paket 107.600 TL verilmiş. Buda size yaklaşık 65-70.000 TL arasına gelir. (Ek indirim alabilirseniz.)

140 beygir 1.4 motor performans olarak tatmin edicidir. Ama 7 lt yani 40 kuruşdan az yakacağını düşünmeyin. Donanımları da güzel. Ek paketler isterseniz fiyat biraz daha yükselir. (AFL Far vb.)

https://www.opel.com.tr/content/dam/opel/turkey/download/2019-price-lists/my19-190319/MY_2019__Opel_Fiyat_Listesi_Astra_Sedan_14-03-2019.pdf

Üst Alt