Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

50 bin TL'ye ÖTV'siz otomobil arıyorum

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 50 bin tl ye ötv siz bir otomobil almayı düşünüyorum bu fiyatlarda olan markalar varmı güvenlik donanım gibi şimdiden çok teşekkürler

%30 ÖTV den, 61,500 TL anahtar teslimi olan araçlara bakmanız lazım ama son kur artışı ile böyle araç yok diye biliyorum. Min 70-75 arasına otomatik vites bulabilirsiniz. Oda ötv siz 60.000 tl ye size gelir.

Değerli bilginiz için çok teşekkür ederim stratos peki 70 75 bin tl ye hangi marka model almak doğru olur tahminim en ucucu fiat marka otomobill olabilir

temel ihtiyac araç bile alamiyoruz şaka gibi:::) 70 80 kaç askeri ücret vermek lazım ?:d

yunus-emre

Haklısınız, tam olarak size katılyıorum.
Göktepeli63

O bantta ben 3 araç kullandım. Polo, Clio ve Sandero Stepway. Polo şirket aracımdı. Şuan fiyatı çok yükseldi o fiyat dilimlerinden yukarıda olabilir. Ama yerine diğer VAG markası Seat İbiza bakabilirsiniz. (Şimdi baktım 100.000 TL lerden bahsediyorlar onunda fiyatı yükselmiş, unutun :()

Ben Stepway öneririm. Yüksek, iç hacmi yükseklik sebebiyle daha ferah, makyajlı kasada bir araçta olması gereken her şey eklendi. 5 yıl garantili alabiliyorsunuz. (Hediye de edebiliyorlar.) Reneult servisleri her yerde var. Araç pratik, basit ve kullanımı kolay.

Yaklaşık 1 yıl kullandım. Elbette farı su aldı, garantiden değiştirdiler, ön kolsol sert plastik bozuk yolda sesler duydum falan ama dediğim gibi şu dönemde ötv siz 60 bin TL lere bu araçtan daha donanımlı bir otomatik vites yok. Yani alırken, aracı olduğu gibi kabul etmeniz lazım, böyle mutlu olabilirsiniz.

50 bin TL bütçe ile hangi aracı alabilirim?

benim %90 raporum var.net 50 bin tl param var.hayatımda ilk kez bir otomobil alacam.ben bu parayla nasıl bir araç alabilirim.bana yardımcı olmanızı bekliyorum.

yerinizde olsam citroen elysse modelini düşünürdüm . gidin bayi ile konuşun 1.6 dizel motorunu belki indirimle size verirler. ellerinde daha önceden alıp bayiye koyup satamadılarsa yeni zamları umursamayıp size bırakabilirler. arkadaşıma aldık manuel olanı ama . çok memnun .

Otomatik vites seçeneği yok bildiğim kadarıyla bu aracın

Üst Alt