Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 engelliyim. Sigorta girişim yok. Emekli olabilir miyim ?

sehzade1

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben %50 engelliyim herhangi bir emeklilik girişim yok emekli olabilir veya maaş alabilirmiyim çalısma imkanım yok hastalıklarımdan dolayı iş sahibi olamıyorum kimse iş vermiyor teşekkür ederim

Sigorta girişi yok ise emeklilikte yok maalesef çalışamıyor iseniz 2022 maaşına müracaat edin.

nasıl ve nereye basvuruda bulunacagım sosyal güvenlik kurumunamı basvuracağım ?

sosyal yardımlaşmaya git (fak-fuk-fon) müracaat et.

bağlı bulunduğunuz il yada ilçenin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gideceksiniz durumunuzu anlatacaksınız gelir tespitiniz yapılacak eğer uygun görülürseniz raporunuzun oranına göre belli bir miktar para verilebilir

kıymetli arkadaşlar kıymetli yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben sunuda öğrenmek istiyorum benim babam emekli maaşı alıyor bundan dolayı 2022 maaşı basvurum kabul edilmeye bilirmi teşekkür ederim

baban emeklı maası kendıne alıyo senın hıçbır gelırın yoksa verırler babanınkı onemlı degıl bensordum geçende sakın adına kayıtlı maaşın olmasın faaızle gerı alırlar ona gore

benim herhangi bir gelir maaş durumum yok bu maaşı peki ağır engelli olanlarmı alabiliyor yoksa %40 dan yukarı ve geliri olmayan her kişi başvuru yapabilirmi

ozaman ben başvuru yapabilirim dimi %50 engelim var

Üst Alt