Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 olan raporum %60 çıktı. Vergi indirim hakkımı yükseltmek için ne yapmalıyım?

grafomer

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
mrhb arkadaşlar;
%50 işitme engelliyken, pisikiyatrik rahatsızlık sebebi ile raporum %60 a çıktı, yani 3. dereceden sakatlık indirimim 2. dereceye çıktı, 2.derecenin haklarından yararlanmak için işyerime veya vergi dairesine yada bilmediğim başka yerlere müracaat etmem gerekirmi...

Arkadaşım işin i,çine psikolojik rahatsızlıklar girince rapor süreli verilir, süre bitiminde vergi indiriminin devamı için tekrar rapor alman gerekir ve bu bir zaman böyle devam eder gider.
Ne güzel sürekli vergi indirimi almışsın hiç bulaşma derim.

eldeki bulgardan olmakta var ben olsam riske girmezdim

grafomer

Ben de olsam hiç ellemem. %70'lerde olsa, biraz düşürseler de %60'ın üstünde kalır derdim ama, %60 olan rapor ille bir puan düşürülür ve uğraştığıyle kalır insan

mrhba oturanboga öncelikle cvbın için teşekkürler %60diye tahminen söylemiştim yani zaten işitmeden %50hazır raporum vardı psikiyatriyle beraber en az %60 olur diye bilirim, yani daha raporum yeni çıktı %50ye itiraz etmiştim ve psikiyatriylle beraber özür oranım %71 e çıktı raporu ilgili makama gönderecekleri için bana vermediler ama gördüm, 6buçuk yıl hizmet sürem var ve 10yıla tamamlayıp emekli olmayı planlıyorum ikramiye için birşey dememişsiniz acaba malulen emeklilikte de ikramiye veriyorlar mı?

Üst Alt