Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 oranında çalışamaz raporum var. Bu rapor ile memur olabilir miyim?

sahrud_45

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim raporum % 50 ve calışmaz yazıyo bu durumda 3 ayda bir maaş alıyom ve ben memur olmak istiyorum ama yeni yasa uygulaması varmış calışmaz yazan raporda biler memurluk başvurusu yapabilir diyor bu konula ilgili tam ayrıntılı bilen varsa lütfen yazsın bekliyom

meraba arkadaşlar bende %48 ağır efor gerektiren işlerde çalışamaz raporum var.. eğitim fakültesinden yeni mezun oldum. memur olabilmek için neler gerekli..?

Raporda "çalışamaz" yazdığı sürece kamu için sınava kabul etmezler. Raporda "çalışabilir" yazmak zorunda.

Daha sonra atama yapıldığında hangi işlerde çalışamayacağınıza dair elinizdeki raporu kullanabilirsiniz...

olur mu benim raporumda da çalışamaz yazıyor ama ben 7.5 yıldır kamuda işçi olarak çalışmaktayım .

sahrud_45

Eğer çalışamayacağı iş alanları bölümünde açıkça çalışamaz yazıyorsa ve sürekli raporsa, yeniden çalışabilir yazan rapor almanı tavsiye ederim.

Üst Alt