Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 oranında down sendromlu oğlum için evde bakım hizmetinden yararlanabilir miyiz?

efeyasin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%50 oranında down sendromlu bir oğlum var. 4 yaşına girecek. raporunda hafif düzeyde ibaresi var. bu benim için sevindirici olsa da kalıtsal olduğu gerçek ve hiç bir zaman değişmeyecek...
ben bu raporla evde bakım hizmetlerinden yararlanabilir miyim

teşekkürler

%50 oran yeterli değil maalesef.
%51 ve üzeri, "ağır özürlü" ibareli rapor olmalı ve ayrıca shçek görevlileri bakıma muhtaçlık kriterleri'Nin bulunduğuna kanaat getirmeli...

Down sendromu % 50 olmaması gerekiyor. Sonuçta insanın hayatını etkileyecek bir engel. Çok şaşırdım. Bence bu konunun üzerine gidin, doktorlarla görüşün ve bakım ücreti alamadığınızı söyleyin.

Oranda bir yanlışlık var.daum lular daha fazla yüzde alıyor.özel eğitim merkezlerindende ücretsiz faydalana biliyorlar.

Eşim özel eğitim merkezinde psikolok müdür ve onların bu tip bir çok öğrencisi var.

Üst Alt