Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 oranında raporum var. Malulen emekli olabilir miyim?

erol66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Malulen emekli olabilmek için % 50 rapor aldım, kağıtlarım iş yerine geldi ,4700 de ödenmiş günüm var. Bundan sonrası için ssk'yamı gidip müracatta bulunmam gerekiyor yoksa farklı bir kurumamı? birde normal 5200 günle emekli olanla alınacak tutar değişiyormu? bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum şimdiden teşekkürler...

Malulen emekli olabilmek için en az %60 oranında işgücü kaybınız olmanız gerekmektedir. Siz bunun yerine vergi indirimi ile emekli olabilirsiniz. İlk olarak hangi tarihte sigortalı olduğunuzu yazarsanız emeklilik şartlarınızı söyleyebiliriz. Ayrıca şu adresi incelemenizde fayda var. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı

Hocam işe giriş tarihi 12.6.1985 ,ben malulen emeklilik için %40 rapor yeterli diye biliyordum demekki değilmiş peki ben bu 4700 ödenmiş %50 raporla emekli olma şansım varmı? varsa neler lütfen cevap

O raporla vergi indirimi alıp hemen emekli olabilirsiniz.Emeklilik şekliniz malulen değil, yaşlılık olacaktır.

2008_oncesi.PNG

Cevaplarıınız için teşekkürler..

Üst Alt