Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 50 rapor ile ne kadar 2022 alırım?

mehmet57

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba, Benim 2007 Yılından itibaren %50 Raporum var. Bu Raporla 2022 Sayılı Engelli Maaşından Yararlanabilir diye yazı var arkasında.Benim Rahatsizligim 2007 Yılından hala devam etmekte.. Ve hiç Maaş İçin Dilekçe Veya Başvuru Yapmadım bu zamana kadar. Şimdi Yapsam Ne kadar Maaş Alabilirim Bilgisi olanlar Cevap Verirse Sevinirim..:)

tesekkür ederim :)

buraya baktim da anlıyamadıım yani bana 2007 yılından itibaren toplu maaşmı yatıcak yoksa nasıl olucak :/

Hayır başvuru yaptığınız tarihten itibaren birikmeye başlar, kabul edilirse başvurunuz diğer şartlarınızın uygun olması halinde toplu olarak alırsınız. mehmet57

merhaba bende sinopluyum neresindensindensin izmirde çalısıyorum özel bir sirkette sen basvuru yapmayalı 10 sene yaklasmıs gerek duymadın sanırım maas için basvuru yaparsan yeni rapor isteye bilir tarih çok eski yani çalısıyormusun

Hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı ise şu şekildedir:

01.01.2016 - 31.12.2016 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için muhtaçlık sınırı 392, 49 TL olmuştur (kesir kısmını yuvarladım. yuvarlamadan 392, 48 TL'dir).

Yani aylık haneye giren gelir kişi başı 392,49 lirayı geçmiyor ise alabilirsiniz

Üst Alt