Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 raporum var. Evde bakım hizmetinden yararlanabilir miyim?

tatvanlı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben iki güzümden üzürlüyüm 50 oranla rapurum var gece tek başıma cıkamıyurum birisi olmadan ben bakıcı maaşı bağlaya bilirmiyim

Hayır alamazsınız. Hem en az %51 oranlı ve "ağır özürlü" ibareli rapor olmalı hem de bakıma muhtaçlık düzeyi bulunmalı

en son 5ay ünce rapor almıştım ve midemin aşırı ağrısı icin doktura güründüm şeker ve ünser hastalığım var shçsk dilekcesiyle tekrar girebilirmiyim heyete iyi akşamlar size

En az %51 oranında ve "Ağır Özürlü" ibareli sağlık rağoru gerekli. Ama bu da yetmez, aynı zamanda bakıma muhtaçlık genelgesinde belirtilen özbakım ihtiyaçlarını karşılayamadığınız konusunda eve gelecek olan heyetin ikna olması gerek. Aksi halde evde bakım hizmetinden yararlanmanız mümkün değil.

otoran boğa 3 hastalığı olan birinin bakıma muhtaç sayılmıyurmo.

Kaç hastalığı olduğunun ya da rapor oranının bir önemi yok. Önemli olan şey kişinin öz-bakım ihtiyaçlarını kendi başına karşılayamaması ve bakıma muhtaçlık düzeyinde bulunmasıdır.

Üst Alt