Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 raporum vergi indiriminde düşer mi? Memurluğum zarar görür mü?

Kadir Has

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar ben de vergi indirimi için basvuracam raporum % 50 ve subat 2016 tarihli bu oran % 40 altına düşer mi düşerse benim memuriyete bi sorun teşkil eder mi bilgisi olan cvp verebilir mi tşk ederim saygılar

Kadir Has

Özür ölçüt değerlendirmesi sistemin istediği gibi açıkça yazılı ve oran orda yazan göre verildiyse düşeceğini zannetmiyorum AYRICA düşse bile vergi indirimi için yapılan başvuru memuriyeti etkilemez diye biliyorum

manel bilgileriniz için teşekkür ederim
Özür ölçüt değerlendirmesi derken onu anlayamadım
Benim rapor görme keretopili olarak soyleniyo
Kbb ise dudak damak yarık doğuştan konusma bozukluğu olarak geçmektedir

Kadir Has
Estafirullah kardes 2013 yılında yenisi yayınlanan Özür ölçüt cetvelinde hastalıkların belli bir oranı var senin rahatsızlığının oranı o cetvele uygunsa sıkıntı olmaz bide site içinde bir araştır istersen memurların vergi indirimi alması şart değil diye biliyorum

Mrb arkadaşlar benim bi sorum olacaktı daha önce yazmıştım ama pek bi cvp alamamistim
Ben ekpss ile memuriyete yeni başladım bi hafta önce vergi indirimi için basvurdum ve ankara engel oranı düşer diye bi şey söz konusuymus eger oran düşer ise memuriyete bi şey olur mu
Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var tşk ederim
Benim rapor tarihi Şubat 2016 ve % 50 sürekli

Kadir Has

Hayır, memurluğa bir zarar gelmez. Sen elindeki rapora istinaden memur oldun, vergi indirimine dair değil.

Vergi indirimi

Mrb arkadaslar ben vergi indirimi için basvurtum bu gün sonuç geldi yeniden hastaneye sevk diyo benim rapor tarihi Şubat 2016 ve % 50 hastane benim rapor oranimi düşürürse memuruyete bi sey olur mu

merhaba aynı olay benim başımda şu anda
09.09.2015 tarihli %50 raporum var geçtiğimiz ekimde atamam oldu memuriyete başladım vergi indirimi için başvuruda bulundum.Dönüş "...yeniden düzenlenecek bir raporun kurulumuzca incelenmek üzere Gelir idaresi başkanlığına gönderilmesine karar verildi." bu şekilde oldu.

imdi tekrar rapor alacağım bu yeni aldığım raporda oranda bir değişiklik olursa memuriyetime bir zararı dokunur mu diye endişeleniyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

Şevket KAYA

Cevap yukarıda verilmiş zaten. Hayır, memurluğuna bir zarar gelmez. Sen elindeki rapora istinaden memur oldun, vergi indirimine dair değil.

Üst Alt