Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 ve üzerinde raporu olanlar hem çalışıp hem 2022 maaşı alabilir mi? [Soru]

arzu35

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
ARKADAŞLAR, BEN BİR ARKADAŞTAN ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM: ÇALIŞAN ÖZÜRLÜ RAPORU %50 VE YOKARSI OLANLARIN BİLE ÖZÜRLÜ MAAŞI ALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ. SİZCE BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ

SİZ NE DİYORSUNUZ BU KONUDA.

Hayır.%40 ve üstü olması durumunda engelli maaşı alınabilir.Aksi takdirde alınamaz.

Nası Yani çalışan adama özürlü maaşı veriyorlar mı ????

Hayır Blackwhite.çalışan kişi özürlü maaşı alamaz.Burda maksadım,engellilik maşının alınabilmesi için engellik derecesinin en az %40 olması gerektiği.konu yanlış anlaşılmasın.Arzu35 %50 yazmış.

ÇALIŞAN %50 VE YUKARI RAPORU OLANLAR

CEVABINI TAM OLARAK ANLAYAMADIM ŞİMDİ ÖZRÜ%40 VE ÜZERİ OLAN BİRİ HEM ÇALIŞIP HEM DEVLETTEN ÖZÜRLÜ MAAŞI ALABİLİRMİ.

ÇALIŞAN %50 VE YUKARI RAPORU OLANLAR

YANİ ÇALIŞMAYAN ÖZÜRLÜLER İÇİN GEÇERLİ.

Aslında doğru olan engelliye durumuna bakmaksızın sadece engelinden dolayı maaş bağlanması gerekirdi.

ssk lı olan bir engelli özürlü maaaşi alamıyor bildigim kadarıyla alırsa bile cezalı olarak geri alıyorlar tesbit olunca çok arkadaşımız ceza verdi iyi araştırın bence saygılar

Üst Alt