Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5000 gün primi olan engelli SGK'ya emeklilik için başvurabilir mi?

ersin_67

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
5bin primi olan ve çalışmayan engelli sgk ya erken emeklilik başvurusu yapabilirmi süreç nasıl işler

ersin_67 bilgiler yeterli değil işe giriş tarihi doğum tarihi vergi indirim belgesi varmı varsa kaçıncı derece ilk uzun süreli sigortalı oluşta 18 yaşını geçmişmi bunları bilmek lazım

İlk işe giriş 1998.11.ayı vergi indirimi yok 40 raporla başvurdum sürekli olduğu halde düşürdüler

Doğum 1981

vergi indirimi olmadan olmaz kardeş.. eğer düşüşte haksılzık olduğunu düşünüyorsan itiraz et tekrar heyete gir.

Arkadaşlar dün özel şirkette 1.650 TL maaşla çalışan engelli bir arkadaşla görüştüm kendisi %40 engelli 7.000 küsur prim gün ile sgk ya emeklilik için başvurmuş 990 TL maaş bağlamışlar ben de %60 Engelli biri olarak şok oldum 2017'nin 10. ayında benimde emeklilik sürem doluyor ama yukarıdaki rakamı görünce aklımdan hiç emekliliği geçirmiyorum.

Arkadaşlar 7.000 küsur prim günü ile 990 TL emeklilik maaşı saçmasapan değil mi...? Çok korktum vallahi...

Üst Alt