Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5000 TL civarında bir akülü sandalye alacağım. Önerisi olan var mı?

uaral

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaslar akulu sandalye alacam 5bin lira civarı onerileriniz var mı :)

Ben daha önceden lamira easy life dan akülü sandalye almıştım uzun seneler sorunsuz kullandım. Aküsü de yaklaşık 3 buçuk - 4 yıl yetti. Hiç problem çıkartmadı. İsterseniz ordan da araştırabilirsiniz

tesekkür ederim bir bakayım

bence kendi gereksinimlerine, şartlarına göre değerlendirip o şekilde bir seçim yap...

ilk defa mı akülü sandalye kullanacaksın? çoğunluk düz zeminde mi kullanacaksın? uzun mesafe mi katedeceksin? kilolu musun? evden kendi başına çıkabilecek misin? otobüs gibi toplu taşıma araçlarına binecek misin? vesaire...

ben her zaman katlanabilen akülü sandalye öneririm, çünkü uzakça bir yere gidip de bir aksilik sonucu (akülünün bozulması, ani bastıran yağmur, vesaire) akülüyle geri dönme durumun olmazsa, katlanabilen türde akülüleri demonte edip ufak bir hatchback arabanın bagajına bile koyabilir ve evine dönebilirsin...

iyi alışverişler...

tesekkur ederim aydınlatman için

kendinizin oturup uygun olup olmadıgına şartlarınıza bolgenize denemeden almayın fikrimce

Üst Alt