Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5022 prim günü ve %45 rapor ile emekli olursam ne kadar emekli maaşı alabilirim?

neles37

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
iyi günler. 5022 iş günüm var. 169.451.03TL toplam yatan ücret. % 45 özürlüyüm. maaşım ne olur?

oturan boğa öncelikle teşekkürler. emeklilik sitesi önerdiğin için.. ben baktım ama her ay prim yattığında emekli maaşım 3 yada 5 tl düşüyor. çalışmamamın bir anlamı varmı. işten ayrılırsam bu maaşımda düşük olmayacak sanırım. sizlerden aldığım bilgiye göre çalışabildiğiniz kadar çalışın demiştiniz ama çalıştımmı maaş düşüyor anlamadım bir türlü?... cevabınızı bekliyorum.

Bence emekli olun ve tekrar SGDP ödeyerek çalışın..

arkadaşlar sgk ya bilgi edinmeye yazdığım soru ve gelen

Soru:merhaba benim sizden öğrenmek istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bağkur no xxxxxxxxxx ve sgk no: xxxxxxxxx günlerimde bagkur 6 yıl 20 gün ssk 1847 ve 3.dereceden vergi indirimim var emekli olduğumda ne kadar MAAŞ bağlanır öğrenebilirmiyim teşekkür ederim ve ne zaman emekli olabilirim başka yerlerden aldığım bilgilerin teyidi için size yazdım teşekkürler

Cevap:Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.e

meklilik hesabında son 22 yılın kazanç ortalaması alınarak bilgisayar sistemi tarafından işlem yapılmaktadır Bilgilerinizi rica ederiz.

oturan boğa iyi günler.

bende aynı şekilde 17 yıl sigorta ve 3920 prim günüme tabiyim. ama çalıştığım zaman her ay maaşım düşüyor 3 yada 5 tl. anlamadım.
sizin önerdiğiniz siteden baktım.( emekli-maaşı.) benim öğrendiğim ne kadar fazla çalışırsan o kadar maaş yükselir diye biliyordum ama benimki düşüyor..??
15.07.2012 tarihinde maaş bağlanak. temmuz 2011 ayrılmayı düşünüyorum.
SGDP ni işten ayrıldıktan sonramı yatırmalıyım. nereye ve ne kadar ücreti?

Ne kadar erken emeklilik o kadar iyi...

Emekli olduktan sonra sgdp ödeyerek çalışmaya başlayacaksınız... sgdp de bir nevi sıradan sigortallılıktır. Sadece içinde sağlık primi bulunmaz... Miktarı da sıradan sigorta primi gibidir. Birazını işveren birazını çalışan öder...

OturanBoğa;

iyi günler oturan boğa. ben 15.07.2012 yılında emekli oluyorum. bir sene önce işten ayrılırsam maaşta bir farklılık gösterirmi? vermiş olduğunuz emekli-maaşı.com'dan baktığım zaman her ay emekli maaş ücreti 3 - 5 lira düşmektedir. teşekkürler..

Üst Alt