Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 oran verilen rapor itiraz etmeli miyim?

oxzd

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
159
MERHABA ARKADAŞLAR,İLK DEFA ENGELLİ RAPORU İÇİN BAŞVURDUM. VE%51 RAPOR ALDIM.SİZLERİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM.ONA GÖRE İTİRAZ ETMELİMİYİM?GEREK YOKMU SİZİN GÖRÜŞLERİNİZE GÖRE HAREKET EDECEĞİM.

*TİP2 DM-HT-HİPERLİPİDEMİ ,E NABIZ VE MEDULLA HEKİM KONTROL EDİLDİ. 28 PUAN

*EKG NSR CANTAB HT + EF % 65 LVH YOK .; KLAS 1 HT 10 PUAN

*E.DİSPNE ,MERDİVEN ÇIKARKEN YORULUYORMUŞ. FM SS OLAĞAN SAT:%98 PA
AC GRAFİSİNDE AKTİF İNFİLTRASYONU YOK SİGARA ÖYKÜSÜ +20 P/Y. GEÇ
PNÖMONİ+ AİLEDE ASTIM YOK SFT:FVC:3.80 LT % %70 FEV1:3.63 LT %82 ORAN
%118 İDİ.HAFİF DÜZEYDE RESTRİSYON HASTA ALLERJİ TARİFLEMEDİ. SONUÇ-
GÖĞÜS HASTALIKLARI AÇISINDAN HAFİF DÜZEYDE %20 DÜZEYDE PULMONER
FONKSİYON KAYBI VARDIR. 20 PUAN

*
SOL EL BİLEK FLEKSOR TENDON KESİSİ SONRASI SOL EL 1. PARMAKTA
HAREKET KISITLANMASI, MKF FLEKSİYON YAKLAŞIK 30 DERECE, ŞEKİL2.2:%3
BAŞPARMAK ENGEL ORANI, KİŞİ:%1 EMG:SOL MEDİAN SİNİR KISMİ HASARI
TABLO 2.14:%45*%10=%5 ÜST EXTREMİTE, TOPLAM:%5+%1 6 PUAN

BU ŞEKİLDE 31.07.2002 SGK GİRİŞLİYİM.VE 3551SGK PRİMİM VAR.EMEKLİ OLABİLMEM İÇİN 4.240 PRİM GÜNÜM OLMASI LAZIM.
EĞER RAPOR ORANIMI %60 A ÇIKARABİLİRSEM YANLIŞ TEŞHİS V.S DEN DOLAYI PRİM GÜNÜM 3.960 A DÜŞECEK.

@oxzd, @HERKEZ, @HERKES

Ustam yeni almışsın elindekine sahip ol oda gider suresizmi aldın kaç yıllık verdiler yani kontrollümu

Yaşın genç çalış primi tamamla emekli ol

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@fatih7171, süresiz verildi.

göğüs hastalıkları doktoru bana şöyle dedi. ilk geldiğin sonuçlara göre dikkate alsaydım 40 puan vermem gerekirdi dedi. 3 ay bana ilaçlı tedavi verdi her ay sft çekildim ondan sonra 40 verecekken 20 ye düşürdü.

İyi abi güzel süresiz dokunma bu kez yuksek almak için çabalarsın kontrollü süreli yaparlar kurcalama bence

benim bildiğim başka hastaliklar olursa kurula tekrar girebiliyorsun itiraz etsen aynısını gene verirler hatta bazen düşürürler çünkü çok kurcalayan raporunu kaybedenleri ben biliyorum

• Beğen
Dediklerimi tut şuan senin raporuna sahip olmak isteyen çok insan var benimki 63 du 53 indi ama kismi bagimli oldu bence bir tık iyi oldu

• Beğen
4.240 gün benim 3.551 689gün eksiğim var.460gün askerlik borclanması 100bin TL geriye kalıyor 7.5ay daha çalışmak

Aynen abi o kadarda çalış raporu fazla kurcalama inan elinden gider

Benim oda yok abi 1800 malul olarak emekli olmaya çalışıyorum

Raporda bağımsız yazıyor demi senin bagimli kolay kolay alamazsın

Raporda bağımsız yazıyor demi senin bagimli kolay kolay alamazsın adamın yuzde 80 kolon kanseri yine bağımsız isaretli

• Beğen
Abi benimki psikiyatri atipik psikoz doktor epkriz yazdı 80 lik duzelmeyen kurul kısmen düzelen 40 verdi ama kismi bagimli birilerinin yardimi alarak hayatı idame ettiren anlamında inşallah 40 ile bazen çalışamaz durumda olursa emekli edebiliyorlarmis sgk ye yolladım ay sonu belli olur fazla günüm yok olsaydı 3600 den emekli olabilirdim

• Beğen
@fatih7171, başka hastalığın yokmu tansiyon şeker kolestrol annende babanda varsa sendede vardır

1800 malullukte tek hastalik 60 istiyorlar abi oda psikiyatri tanisj olarak şizofren bipolar veya psikoz olacak tek hastalıktan bide çalışmaz diye eklicekler yoksa 80 alsanda 1800 günden emekli yine etmiyorlar

• Beğen
İnşallah abi kendi doktorum 80 yazdi kurumdaki 40 verdi yani hakkımı yediler .. doktorum da şaşırdı onun için inşallah kismi bagimli işaretli ordan belki emekli ederler insaAllah ALLAH RAZI OLSUN

• Beğen
@fatih7171, sende de Allah razı olsun kardeşim rapor gelince güzel haberlerini bana burdan mutlaka yaz .

Rapor aldım abi sgk ye yolladım emekli olursam yazarım sana İNŞAALLAH

• Beğen
Üst Alt