Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 rapor, 7100 gün ve 1997 giriş ile ne zaman emekli olurum?

ısbaslı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
28.10.1973 dogumluyum 7100 gun prim gunu var işe başlıngıç tarihim 15.12.1997 1996 yılında askerden geldim. suan çalısıyorum vergi indiriminden yaralanmak için vergi dairesine başvurdum hastaneye sevk edildim 07.01.2018 %51 oran aldım rapor ankarya gönderildi.vergi indiriminden emekli olmak istiyorum.sgk sitesinde suan emekli olsam alabilecegim maasa baktım emekli olsam o maasımı alacagım bir ikincisi askerlik borçlanması yapsam emekli maasımda artış olurmu. tesekkurler

borçlanma yapmanıza hiç gerek yok maaşı pek etkilemez boşuna para vermeyin

tşk %51 oranla ankaraya gitti oranda düşme olurmu sürekli olarak rapor gelirmi bazen kontrollü olarak gelgigi söyleniyor

ısbaslı

raporunuzda yazılan oranlar doğruysa ve balthazard yöntemine göre hesaplanmışsa bir düşme yaşanmaz.süresiz raporlar bazen sürelide onaylanabiliyor.

balthazard yöntemine göre hesaplanmıs hali %51 Sürelı geldiginde her yıl aynı muayenelere girmek gerekiyor galiba ve zamanla sürekliye dönermi

vergi indiriminden emeklilik

selamlar

1973 dogumluyum 1997 işe giriş şuan hala çalışıyorum
2018 başında agır uyku apnesi hiper tansiyon ve ortopediden vergi indiriminden yararlanmak için rapor aldım balthazart hesaplamasıyla %51 oranında rapor aldım .
uyku apnesi için 2 yıldır cihaz kullanıyorum ve 3 yıldırda tansiyon ve insilin direncim yuksek oldugundan ilaç kullanıyorum .rapor %51 le ankaraya gitti .
uyku apnesi için doktor bir yıl son sonra kontrol yazdı . bu rapor ankaradan kontrollümü gelir süreklimi gelir . kontrollü gelirse emekli olsam ilerde sıkıntı yaşarmıyım .

çünkü artık çalışacak güçümde kalmadı .ortopedik problemlerin sıkıntı yaratıyor. bir sorunumda kilo 130 kilo boy 178cm obazite oran veriyormu onu merak ettim kontrollü geldiginde bir dahaki kontrolde onuda katsam rahatsızlıklar içine sorun olur mu.
7100 prim günüm var 20yıl 2 aydan beri çalısıyorum .

vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkurler

genelde rapor süreli ise ankarada buna uyuyor

ısbaslı

ağır uyku apnesi hastalığı süreklidir. raporun sürekli olması gerekirdi. neden kontrol yazmışlar anlamadım. benimkisi süresiz.
ankara süreli raporları süresizde onaylayabiliyor bazen.

nöroloji uzmanı %35 oran verdi altına not düştü 1 yıl kontrol diye obeziteden oran alabliyormuyuz vücut kitle endekssi 41 cıkıyor

@ısbaslı

Aslında uyku apnesi oranını göğüs hastalıkları verir ve sürekli. çok nadirde olsa bazı hastanelerde özellikle huzursuz bacak sendromu varsa nörolojide verebiliyor. sizin polisomografinizde huzursuz bacak sendromu tespit edilmiş miydi? belki ondan nöroloji vermiştir.

obeziteden de oran alırsınız. ama yine süreli olur.

huzursuz bacak sendromu diye bişey yok sanırım esskişehir yunusemre devlet hastanesinden aldım raporu orda uyku apnesi için nörolojıye yonlendirdiler bilmiyordum gögus hastalıklarının baktıgını

Üst Alt