Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 rapor ve 89 sigorta girişi ile ne zaman emekli olunur?

aksamgunesim35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba İyi günler

Arkadaşım Hastaneden rapor aldı Yüzde Altmışdan Yüzde Ellibire düşürmüşler
ssklı olarak 6500 günü var
1989 dan beri ssklı çalışan biri.

Bende Vergi İndirimi için başvuru yap demiştim. Rapor Ankara'ya gönderilmiş Mart sonunda gelir cevap denmiş. Fakat tanıdık muhasebecileri asla emekli olamıyacağını söylemiş üzülmüş bana geldi bende forumunuza başvurmak zorunda kaldım.
Vergi İndirimi ile emekli olabilir mi olursa maaşı en az ne kadar olur yardımınız için şimdiden tşk.

O muhasebeci hiçbirşey bilmiyor.Vergi indirimi gelsin emekli olur.Merak etme.

Defterdarlıktan sakatlık indirimi hakkı elde ettiği gün ona istinaden erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilir arkadaşınız. Hiç bir sorun olmadan emekliliği gerçekleşir, merak etmesin.

keler;

İşyeri ekonomik nedenlerle vergi indirimi bekleyeni tüm haklarını vererek çıkarırsa çıkış kodu işverence 04 olarak bildirilmişse problem olur mu?

Hiç bir şey olmaz vergi indirim belgesi gelince ssk ya müracaat etsin vergi indirim hakkım var erken emekli olmak istiyorum diye ssk arkadaşınıza emekli olabilir yazısı verdimi iş yerine gelip emeklilik için çıkış alır ve ssk ya emekli olmak için müracaat eder. ssk dan almış olduğu belge ile de tüm haklarını iş yerinden alır.

Üst Alt