Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 raporla vergi indirimine başvurdum. Sonuç ne olur?

mahsuni

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim yüzde 51 engeli raporum var vergi indirimine müracat ettim nezaman emekli olurum

engelli

hakem hastanenin vermiş oldugu 51 roporu 38 ze düşmüş bende itizzar ettim sonuç ne olur

sonucu gidecegin hakem hastahanenin doktorlari belirleyecektir.

51 raporu hakem hastanesinden aldım 38 düşürdüler bende maliyeye itzar ettim sonuç ne olur

mahsuni

Hastanenin verdiği oranı Maliye düşürdü ve sen de itiraz ettin. Doğru mu?

İtirazın sonucunu beklemekten başka yol yok maalesef. Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri olacağından eminsen, er ya da geç hakkını alırsın.

maliyeye 51 raporum 38 ze düşmüş bende itiraz ettim bugün telden örendim ropor deyişmedi dedi şimdi ne yapmam lazım

şimdi ben ne yapmam lazım bilen varmı

mahsuni

Ya 6 ay sonra başka hastaneden yeni rapor alıp yeniden vergi indirimine başvuracaksınız, ya da bugünkü bu itirazınıza verilen red kararına karşı dava açacaksınız.
Ama her şeyden önce sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor verilmesi gerektiğinden emin olun.

ben raoporu hakem hastaneden aldım bana bir dilekce geldi başka bir rahatsıslıgınnız varsa eklete bilirsiniz yazıyor

Sn oturan ona kardeşim bende ilk hastaneden 82 oran aldım dağa sonra eksik evrakta geri geldi 29 a düştü itiraz ettim ilk hastane 49 ikinci hastane 81 yani ilk verilen oranı verdi hastaneden aslı gibi 5/6 nüsha verdiler istediğin yerde kullan dediler böylemi oluyor yani ben ankarayı beklemeden bir işde engelli statüsünde çalışabilir miyim yoksa Ankara dan yazımı beklemelihi

yine

EEYCAN

Evet, eldeki raporla iş başvurusu yapabilirsiniz tabii. Aynı zamanda diğer haklar için de kullanabilirsiniz.

Ankarayı beklemeye gerek yoksa iyi birde vergi indirimine yeni girdim araç indirimi için beklemem gerekirmi yoksa hemen girebilir iyim.

Sn murat oto bu sefer eminim düşmez düşmeden ne kadar düşer bilmiyorum iki defadır aynı oran veriliyor

OturanBoğa

Siz de altı ay sonra yeniden rapor alınabileceğini biliyorsunuz. Bu konuyu yanlış bilen çok arkadaş var, bütün detaylarını öğrendikten sonra bir başlık açıp en doğru şekilde anlatacağım. Kolaylıklar.

51 raporu 38 ze düşmüştü bende başka hastaneden 59 oran aldım şim di neyapmam gerekiyor ve ne zaman emekli olurum

%51

%51 raporunu hangı yıl aldın bu yenı raporu hangi hastaneden aldın hangi bolümlerden aldın yaz yardım edeyım

devlet hastaneden aldı piskiyat 30 şeker 10 tansiyon10 astım20 bel fıtıgı 10 ama bana heye 59 verdi yani 80de 59za düşürdüler neden böyle oldu ben ne yapmalıyım şimdi

Baltazard hesaplamasına göre rapor oranın doğru çıkıyor sıkıntı yok

ben hstaneden 70 aldım ama 59 zadüşürdüler vergi indirmine gndersem 70 mi sayılır 59 mu sayılır bilkisi olan yazsın saygılar

arkadaşlar herkeze selamlar ben bugün vergi indirimi icin doktorlardan oran aldım oranlarımı deyerlendirirseniz cok memnun olurum uyku apnesi 35 obezite kilom 150 boy 1.74 oran 20 hiper tansiyon 10 bu oranlar heyetten baltazara göre kac cıkar birde cıkan sonuc ankara maliyede düşermi

gönderali 10 gün oldu önceki rapor51 38 düşürdüler şimdiki rapor 59 kabul olurmu ve nezman gelir

maliye uyku apnesi hastalığı için psg raporunuda ister. maliyeye mutlaka polisomografi raporunuda gönder yoksa işlemlerin 2-3 ay uzar.
benimkisi geri döndü. hastaneye sevkettiler. raporları tekrar hastaneye verdim. onlar gönderecekler.enaz 2 ay uzadı.

arkadaşlar oranlar cetvele göreyse hiç bir zaman düşürülme olmuyor

Üst Alt