Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 raporumla emeklilik şartlarım nedir?

ŞİFO

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben 2005 te engelli olarak işe başladım ve işe başlama raporum % 51 dir.Ve daha yenilemedim ve bu süre zarfında ben tirafik kazasında köprücük kemği kırıltı (hala platinli) ve kısalma oldu, ve boğazımda oluşan kitle sonucu tiroitlerimi aldırdım ve yaşadım süre boyunca ilaç kullanmam gerekmektedir.benim emekliliğim nezaman olur.benim bilğime gör 15 yıl boyunca bir şirkette kesintisiz çalışınca günümü doldurduğumda oluyorum diye biliyorum beni aydınlatırsanız emeklilikle ilğili çok sevinirim

ŞİFO
Şu andaki rapor oranınıza göre erken emeklilik şartlarınız 20 yıl 4400 prim gün sayısı.
Sonradan oluşan rahatsızlıklarınızı da göz önünde bulundurarak alacağınız yeni raporda oranınız %60-79 arasında olursa ve bu raporla 2. derece vergi indirimi hakkı elde ederseniz 18 yıl 4000 prim gün sayısı ile emekli olabilirsiniz.

ŞİFO
Vergi indirimi hakkı elde edip yukarıdaki şartları da sağladığınızda tabi ki.

Üst Alt