Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 raporumla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
benım yüzde 51 raporum var geçen işkura gittim bir arkadaş bana dedi yüzde 40 olanda ötv vergi indiriminden yararlanırın araba alabılırın yüzde 90 engelinin refakatçii kullanır diye yüze 90 olmaı gerekıyormuş ama engelli kendi kullanabilecek durumda ie yüzde 40 olanda alabılıyormuşun ötv ödemeden araç nekadar doğru bilmiyorum bilgii olan paylaşıra benımle tşk ederim şimdiden

hocam anlayamadım alamazmıyım ben benim normal ehliteim var onuda engelli olmadan önce almıştım lütfen daha açıklayıcı olursanız sevinirim alabılrımıyım

Engeliniz ortopedik mi her %40 üzeri engelli araç alamaz şartları var engeliniz ortopedik ve araç kullanamayacak durumda iseniz olabilir aksi halde mümkün değil

engel ortopedik olduktan sonra yüzdelik oran fark eder mi?

Eğer engeliniz normal araç kullanmaya uygun değilse fark etmez önemli olan normal araç kullanamayacak durumda olmanızdır

hocam ben şeker hastasıyım şekerim çok yükseliyor düşüyor normal araç kullanırım ama ani düşüş olursa kötü oluyorum tip 1 şeker hastasıyım raporum yüzde 51 yüzde 30 pisikolojı yüzde 30 eşekrden kurul yüzde 51 kırdı hocam başvurusam alamazmıyım

Maalesef alamazsın bu şartlarda araç alabilmek için %90 ve üzeri olması gerek

Üst Alt