Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%51 Vergi İndirimim Onaylandı. 3 Aydır evraklar elime ulaşmadı. Ne yapmalıyım?

yelizz1978

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18 yıllık SSK ve 4100 gün ödenmiş primim var. epilepsi hastalığımdan dolayı %51 vergi indirimine hak kazandığımı şubat ayında EVISS den öğrendim evraklarımın işyerime gönderildiği yazıyordu, 2 ay bekledim gelmeyince vergi dairesine gidip rica minnet fotokopisini almayı başardım ve bu fotokopiyle Unkapanı'ndaki SGK müdürlüğüne emeklilik başvurumu yaptım. SGK da ki memur 1 ay içinde sonuçlanacağını söyledi fakat iki gün önce gittim V.D. den Vergi İndirimi Yazısını beklediklerini söylediler. Bu arada adresime gönderdiklerini söyledikleri yazı 3 ay olmasına rağmen halen ne bana ulaştı ne V.D. ne iade oldu. arıyorum biz bir şey yapamayız bekleyin diyorlar ve postacılara atıyorlar suçu. SGK nın istediği belgenin de akıbeti aynı olur diye korkuyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal midir? Benim bu aşamada yapmam gereken nedir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bende bekliyorum bende istanbul deftardarlıktan aldım. Sonra antepe nakil oldum buradan başvurdum gaziantep deftarlıka ayzı yazdılar burada kaydı yok diye elimde belge var dedim. Bu kez istanbula yazdılar bende bekliyorum sonucu... Ama kadın bana 2 ay sürer dedi

Kardeşim burada bir kurumdan bir kuruma yazı göndermek şehir içinde bile 2 hafta sürüyor.. posta işleri böyle maalesef.

Benim bildiğim hastane raporu dikkate alınarak geriye dönük vergi indirim tutarlarınızın maaşınıza ekleneceği yönünde . Bende öyle olmuştu. Evrak istediğiniz gibi sonuçlandıysa mesele etmeyin. Nasıl olsa gelir ve geriye dönük herhangi bir zararınız olmaz .

yeliz1978
Evrağı postada kaybolmuş say ne yapacaksın eline geçince?
Vergi dairesinden nüshasını almış,emeklilik başvurusu yapmışsınız,gelecek evrak zaten işinize yaramayacak artık.
Sigortaya cevaplarında sorun olmaz,aslolan kayıttır.
Sizin evrak vergi dairesine gideli 1 ay ya oldu ya olmadı bu konuda 1,5 aylık süreci normal kabul ediyoruz.

Üst Alt