Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 görme engelim var. H sınıfı ehliyeti alabilir miyim?

oktay75

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 52 görme engelim var. H sınıfı ehliyet almak istiyorum alabilir miyim? sağ göz protez. B sınıfı ehliyete sahibim. 0 araç almak istiyorum. Alırken B sınıfına ötv indirimi olmadığını biliyorum. Ancak H sınıfı ehliyetim olursa ötv indirimi olacakmış buda doğru mudur?

H sınıfı da olsa araç alımında vergi avantajından yararlanmanız mümkün değil. B sınıfı sürücü belgenizin tadını çıkartın. Aman H'ye bulaşmayın.

OturanBoğa dostum. bu yeni kanundada geçerlimi mesela yeni ehliyet alacak birisi aradaşın dediği gibi ama raporlu değil sağ gözden alabilirmi b. yada eyliyet süreri dolduğunda yenileyebilirmi?

Soruyu anlamadım Serkan? Bir gözü görmeyen kişiler Monoküler B sınıfı ya da H sınıfı sürücü belgesi alırlar. Eğer sorduğun buysa.

oturan boğa saolasın. adamımsın... zaten hemen hemen öğrenmek istediğim buydu teşekkürler. yalnız bi sorun var bu monoküler trafikte sıkıntı yaratırmı yani araç kullanırken trafik tarafndan... cevabınız için teşkkrler

ee ama kuzenim 6 yıldır ehliyeti var hiç bir yıl rapor götürmedi emniyete! ve trafik polisi çevirmiş sormamışta.

Monoküler sürücüler her yıl rapor yenilemek zorundalar. Mevzuat böyle.

cevabın için teşekkür ederim mevzuat gereği olduğunu anladım ama soranda olmamış. herhalde aleni şekilde gördükleri içindir.

Üst Alt