Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 görme engelliyim. Ankara %32'ye düsürdü. İtiraz ettim..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba %52 görme engelliyim ankaradakiler %32 düsürdüler bende ilsaglikmüdürlügü olan cagogluna gidip itiraz etdim buseferde haydarpasa mumune hastanesini nasil bir yol izlemem gerek yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba,
Görme tembelliğiniz var ise oran artıyor

Vergi indirimi durumun ne olacak %52 rapora itiraz etdim %36 düsdü nasilbir yol izlem

arkadaslar merhaba a hastanesinden 2 yılonce hastanenın saglık kurulundan tüberküloz üveyit rahatsizligimdan dolayi sol gözümü kaybetdim sag göz ise %70 görüyor itirzimi ilsaglık müdürlügüne yapdim bana dedilerki hangi hastaneyi istiyorsunuz bende haydarpasa mumune hastanesi dedim ve 25 sonra ilsahlık müdürlügünden evraginiz hastaneye gelecek gidip saglık kurulundan heyet icin rendevunuzu alabilirsiniz bende aynen dedikleri gibi yapdim gitdim rendevumu aldim bir hafda sonraya ve heyete girdim sonuc hüsran oldu %52 yi %36 düsürmüsler önceki verilmis haklarıda geri almislar resmen sok oldumya ne bekliyorum ne geldi nasil is bu anlamadim ben bu konuda ne yapmam gerek tekrar itiraz edecem nasil bir yol izlemem gerek tsk ler

arkadaşım malesef zor bir durum ama göze verilen oranlar büyük ölçüde düşürüldü göz tamamen görmüyorsa bile 32 veriliyor malesef

elaipek34;

Göz tembelliği ile oran ne kadar artıyor

30 lira için haklarından da olmuşsun saydığın hastalığa sanırım %40 alamazsınız gibi geliyor şansınızı başka hastahaneler de de deneyin bu arada yaş kaç emeklilik için mi vergi indirimine başvurdunuz ?

özcan kamil;

keşke başvurmadan önce foruma bir göz atsaydınız eminim başvurmazdınız çünkü oranların ne kadar düşürüldüğünü görür müracat etmezdiniz

merhaba arkadaslar A hastanesinden %52 sürekli rapor aldım ve ilsaglık müdürlügüne itiraz dilekcesi verdim ve beni B hastanesine sevk etdiler ve bu sefede % 48 2 yıllık rapor verdiler ilsaglık müdürlügüde raporumu ankaraya yollamis ve ankara celiski durumuna düsmüs ve beni göztepe kamu hastaneleri merdiven köy plikinligine haken heyetine sevk etmis gitdim muane oldum saglık kuruluda bana nisanin 15 heyete randevu verdi arkadaslar benim size bir sorum olacak sindi ne olacak acaba nasil bir surek izlemem gerek önceki verirlmis haklar geri alinirmi ve bu benim son heyete girisimmi hakem heyeti son mu vergi indirimi alacakmiyim %40 altına düsmesse tekrar raporumu ankaraya mi gönderecem tsk ler saygilar

selam arkadaslar ben bugun hakem hastanesinden %42 oran aldim ankara bu orani düsürürmü yada vergi indirimi verrirlermi tsk ler yardimci olursaniz sevinirim tsk ler

Maliye bilgi edinme

:( 9.9.2015 TARİGİNDEN %51 olarak dereceye girdigim vergi indirimi belgem 36 gün gecmesine rahmen elime ulasmadı maliye bilgi edinme servisine meil yazdigim halde 1 hafda gecmesine rahmen halen bir yanit yok bilgi edinme servisi bana meil atmis arastırılıyor diyor yani sizin anlayacaginiz arkadaslar benim vergi indirimi belgem kayip bu konuyla ilgili neler yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim tsk ler

gelir eli kulağındadır merak etmeyin. ben 20.08.2015 de başvurdum vergi dairesine 15 gün önce yazı gelmiş ama hala işyerime yazı gelmedi. aradım ay sonunu bulur dediler.

bugun fahtih aksaray vergi dayresini aradim bizi ayin 20 sinden sonra ara cok detaylı bilgi veririz dediler sistem cok yavas vergi indirimi yazısı gelmeden emeklilik islemlerini baslatamıyorum tsk

tanerbudak

ya ben bugun vergi dayresini aradim istanbul fahtih 9 cu ayda cıkan evraklarda kurban bayramı dolasıyla cok gecikme olmus memur oyle soyledi ama bize o evrakların donaları geldi 20 sinden sonra ararsan daha net bilgi veririz dedi

vergi indirim kontorol muanesi

selam arkadaslar 2 yıllık engelli raporumu ankaraya gönderdim ve %42 olarak %51 olarak bana geri gelli vergi indirimi belgelme kontorul muanesi diye bir ibare göremedim vergi indirimim acaba süreklimi tesekürler :D

Tarih yoksa suresizdir anlamadığım 2 yıllık raporum yazmissiniz hastanede n aldığınız rapor 2 yillikmiydi

Kamil Bey merhaba

bana raporda yazan görme derecelerinizi yazar mısınız? ben heyete başvuracağım .
en son girdiğim heyette %36 verdiler

bir göz görmüyor diğer %0,8 üveit ve katarakt var. benim %40 almam için ne yapmam gerekiyor. Yardımınızı rica ediyorum.

Üst Alt