Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 oranında 2 yıl süreli verilen raporumda hata var mı?

şeref42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben buğün kurul raporumu aldım

beyin cerrahiye :servikal mr C5-6,C6-7 de disk hernisi mevcut tablo 1.7 lomber mr sol L5-S1 de disk hernisi mevcut tablo 1.7 : 7+7 GÖĞÜS HASTALIKLARI:nefes darlığı (+),öksürük (+)sabah yorgunluğu (+)gündüz uykusuzluk(+)fcv%83fev 1%95 fev1/fcv%94 hafif astım,2 yıl süreli hafif şiddetli osas,ahi:16.3 ANKİLOZAN SPONDİLİT SERVİKAL TABLO:1.4 fleksiyon:2 ekstansiyon:4 lateral fleksiyon-ekstansiyon:2 rotasyon:3 LOMBER TABLO fleksiyon:4 ekstansiyon:7 lateral fleksiyon-ekstansiyon:1 her iki kalça için ayrı ayrıalt ekstremite hafif tablo 3.8 A tablo 3.8 B

ÖZÜRLÜ SAGLIK KURULU RAPORUNUN SONUCU teşhis ankilozan spondilit + hafif astım+hafif şiddette osas+servikal disk hernisi+lomber disk hernisi özür durumuna göre tüm vücut foksiyon kaybı oranı %52.25 (yüzde elliiki nokta yirmibeş agır özürlü hayır sürekli hayır raporun geçerlilik süresi 2 yıl diye çıktı hesaplama da hata varmı acaba

alakalarınızdan dolayı teşekkür ederim

Elinizde hastalıklarınıza verilen oranların bir listesi var mı? Tek tek hangi hastalığınıza, yüzde kaç oran verildi yazar mısınız? % 52 oran yeterli değil mi sizin için? Raporu ne için kullanacaksınız..?

vergi indiriminden faydalanmak için ankilozan spondilt fizik %26 göğüs %20+10 beyin cerrahiye%7+7 baltazarda hesap edince 54 çıkıyor onu merak ettim

Evet, verdiğiniz bilgilere göre hesaplayınca % 54 ediyor, ama 54'de olsa, 52'de olsa, vergi indirimi hakkınız raporunuz olduğu gibi onaylanırsa, üçüncü dereceden değerlendirilir.. itirazla falan uğraşmaya değmez yani..

vergi indirimine baş vurdum ne kadar düşürürler onu merak ediyorum rapr oranlarım ankilozan spondilit %26 göğüs hafif astım %20 hifif şitdetli osas %10 beyin cerrahiye %7+7 baltazar fomülünde 54 çıkıyor ondan sordum acaba hata varmı diye teşekkürler

bende öyle düşündüm şu anda raporlardan düşme yapıyorlarmı birde 2 yıl süreli yazılmış onun emeklilikte problemi olurmu

Rapor oranınızın düşürülüp düşürülmeyeceği şansınıza kalmış artık.. Pek çok kişinin ki düşürülüyor.. Düşürülmeyeceğini umalım.. Sonucu alınca buraya yazar mısınız?

İki yıl sonra, kontrol muayenesinde rapor oranınız % 40 altına düşürülürse emekliliğiniz iptal edilir..

merhaba arkadaşlar 04.06.2013 de gönderdiğim raporum %52 olarak aynen onaylanıp geldi darısı bekleyen arkadaşlara

Üst Alt