Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 oranında raporum var. ÖMSS kazanırsam yeni rapor istenir mi?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
slm bu konuda bir soru da benden 18 yıllık şeker hastasıyım insülin kullanıyorum ortabetik de özürlüyüm sag ayagım çocuk felci dizkırılması var elimi desteleyerek yürüyorum % 52 vergi indirimini 2002 de aldım ömss'na girdim şayet kazanırsam memur olursam burakam yenilenirmi yenilenirse düşer diyorlar .---- ki öyle acı bir olayki sınva başvurumda tahta koltuk degnegiyle gelen bir kıza % 30 verdiklerine şahit oldum bu ne iş tşk bilginize

arkadaşım bene görme özürlüyüm yüzde seksen ama inanki tekrar rapor istemelerini canı gönülden isterim nedenmi çogu arkadaş en küçük olaya bile rapor aldı geçiçi alanda var yazık günah degilmi sırf ÖMSS sınavına girebilmek için o kadar insan dogru yada yanlış rapor aldı arkadaşım yeni rapor istemeleri şart bence

arkadaşım düşse ne olacak. Yani %40'ın altına düşmez merak etme. İstemelerini bende çok istiyorum. Nedenmi? Sahte raporlarla ve geçici raporlarla sınava girenler mevcut. Onların bu sınav vasıtasıyla bizlerin haklarını almasını istermisiniz? Ben ilk heyete girdiğimde şaka gibi ama %39 vermişlerdi. Sonra itiraz edip tekrar girdim %40'a çıkarttılar. Benim halimi gören %40 az diyor ama zorla verdiler deyince şaşırıyor insanlar. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar itiraz edebilirler. Asıl önemli olan sahte, geçici ve torpilli raporlarla bu sınava girenlerin memur olarak atanmamasıdır. O yüzden sınavı kazananların tekrardan kontrolden geçip öyle işe alınmalarını istiyorum.

o kesinlikle dogru buna itirazım olmaz ve olması kesinlile dogru degil . bunu bende canı gönülden isterim kimin yokki dayısı afedersiniz ayısı bana verdikleri raporu ben tekrar alamıyorum bunu anlamak nedense bana zor gelsede suistimal edenler de çok fakat bizler'e azap cektiriyorlar bizde zoragirecegiz mi acaba

Üst Alt