Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 oranındaki raporumla vergi indirimine başvurdum. Rapor oranım %7'ye düşürüldü..?

ayseee43

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba.ben 45 yaşındayım.2330 gün primim var.mart 2006 daki rapor oranım % 52. vergi indirimi için başvurdum % 7 verdiler.şimdi ben nasıl emekli olabilirim?

Vergi indirim hakkı kazanmadan engellilere tanınan erken emeklilik hakkından faydalanarak emekli olamazsınız.Erken emekli olmak istiyor iseniz vergi indirim hakkı kazanmanız şart.
Vergi indirim hakkı kazanamadığınız için normal sağlam bireyler gibi emekli olursunuz.

sayın officer
vergi indirimim %7 geldi yararlanamaz mıyım bu orandan?

Sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üzeri rapor ve ona istinaden defterdarlıktan skatlık indirim hakkı elde etmeden erken Yaşlılık emeklilğinden yararlanmanız mümkün değil maalesef.

mahkemeye verebilirsin site yöneticileri yardım edin gelen %7 1 ay geçmeden hemen mahkemeye baş vurmalısınız hemen özürlüler avukatlarına baş vurun acilen hakkınızın peşine düşün

touran boğ abi herkez defdarlıktan özür oranını tastikletmek zorundamı memurlar içinde geçerlimi

vergi indirimi için Ankara Merkez Saglık Kuruluna gönderilmesi gerekir...

ayseee43 benim raporumda %64 ten %18 e düşürüldü ...bağlı bulunduğum gelirler müdürlüğüne gidip yeni bir talepte bulundum tekrar aynı hastaneye sevkimi yaptırıp yeni bir rapor aldım bu kez raporumu ayrıntılı yazdırdım Dr lara 3 hafta sonra onaylandı sonucu geldi ...Hiçbir zorluk ve sorunlada karşılaşmadım...yeni alacağın raporun ayrıntılı olmasına dikkat et hastalığın hakkındaki tüm verileri doktorların tabloya göre açıklamalı yazmalarını istiyor Ankara ...

2006 Yılında aldığım raporum emeklilik için geçerli olur mu?

2006 raporum % 52.
Vergi indirimi % 7 geldi.
şimdi emeklilik için ne yapabilirim?

2011 in başında rapor oranları değişti.Raporda yazan rahatsızlığınızı o yönetmeliğe bakarak ,oranı belirleyebilirsiniz.Önceki raporu ne için aldınız, iş içinse iş rapor oranları genellikle yüksek yazılır, maliyeden sevkli raporları ayrıntılı inceliyorlar düşme sebebi odur.Eski yönetmelik sıkıntılıydı, bir ayağı diz altından kesik olana bile %38 veriyorlardı, yeni yönetmelikte yükseldi bu oran.

eğer rahatsızlığınız varsa yeniden rapor alın.raporada elinizdeki tahlil ve tetkik evraklarını ekleyip öyle gönderin. yoksa yine aynı sorunla karşılaşırsınız.sağlık drup başkanlığı rapora sadece yazılan sonuçları onaylamıyor mutlaka delilini görmek istiyor

Üst Alt