Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 rapor alınca eskiden kalan ehliyetimi ille de değiştirmem gerekir mi?

ahura1mazda

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Abi merhaba,

Bende %52 rapor aldım.saü göz de göz tembelliğinden %8 ve uyku apnesinden %35 oran verdiler. Raporu alırken ehlşyet hakkında bişey demediler. değitşirmem. Gerekiyor mu? Sıkıntı çıkarırlar mı? İptal vs?şimdidem tşkler cevap için

ahura1mazda

Hayır, şu anda değiştirmene gerek yok, 2020 yılına kadar kullanmaya devam edebilirsin. O gün geldiğinde ise herkes gibi sen de yeniden sağlık kontrolünden geçecek ve sürücü yönetmeliği'Ne göre sürücü olup olamayacağına karar verilecek...

OturanBoğa

Cevap için tşkler.
ehliyetini geçen sene değiştirdik yeni ehliyete geçmiştim yani 2027 yılına kadar geçerli yine de 2020 yılında değiştirmem gerekir mi? Trafik şube çevirince engelli raporun görünür değiştirmek gerekli vb. Şeyler okudum ama??

OturanBoğa

Tekrar çok tşkler.
trafik çevirmesinde ehliyette engelli raporun dair bir sorun yaşamam demek bu o zaman?her rapor Emniyete bildirilmiyor demişsiniz başka bir forum başlığında yeni gördüm

Ekelik01

2020 itibarı ile sürücü belgesi olan herkes sağlık kontrolünden geçmeli ve sürücü belgelerini 5 yılda bir güncellemeli

Ekelik01
Eksi ehliyetlerden 2015 yılında çoktan kanunla yeni ehliyete geçmesi süresi oluyor. Kanın gereği 2020 yılına kadar tüm ehliyetlerin yenileri ile değiştirilmesi gerekiyor!

Tesekurler peki sürekli ruhsal ve duygusal kronik raporu mu yenik etmeye gerek yok dimi 2022 de

Üst Alt