Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporla emekli oldum. Çalışabilir miyim?

benana

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,ben işitme engelliyim.erken ssk da emekli oldum.malunen değil.%52 raporum mevcut.işkur vasıtasıyla engelli eleman arayan işyerlerine başvurup tekrar çalışmak istiyorum.çalışırsam emekliliğime bir şey olurmu.bu konuda ne yapmam lazım.çalıştığım günler ssk li mi sayılacak.kısacası ne yapacağımı bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum

malulen emekli olmadığınız ve vergi indirim belgenizle emekli olduğunuzu varsayarsak , çalıştığınız işyeri SGDP (Destek primi) yatırır çalışmaya devam edebilirsiniz, emeklilik maaşınız kesilmez

değerli yssmn doğrudur vergi indiri alarak emekli oldum.malunen değil.verdiğin bilgi için teşekkür ederim

acaba kaç SSK pirimi ile emekli oldunuz? primleriniz asgari ücret üzerinden mi yattı ve ilk SSK başlama yılı ve bağlanan maaş hakkında da bilgi verebilir misiniz.

4bin gün üzerinde emekli oldum.primlerim asgari ücret üzerinde yatırıldı.şu anda 1200 tl maaş alıyorum

nezamn emekli oldunuz işe giriş tarihiniz kaç arkadaşım ? birde aynı işyerinde çalışa bilirsiniz yada iş bulma kurumunda tekrar engelli kadro açığı olan her yerde çalışa bilirsiniz.

4000 gün üzerinde vergi indiriminden faydalanarak emekli olmuştum.bugün bir markette işkur vasıtasıyla engelli eleman olarak işe başladım.maaş asgari ücret.bu benim emekliliğimi etkilermi.yani bir sorun olurmu.çalıştığım işyeri sigorta girişini yapacağız dedi.emekliyim dedim bir şey olmaz sigortaya bildiriyoruz dedi.şimdi çalıştığım günlerin bir faydası varmı bana.bu konuda hiç bir bilgim yok.bana acilen yardım edin

@benana

Emekli aylığınız kesilmez, artmaz ya da eksilmez. Emekli aylığınız almaya devam edersiniz. Çalıştığınız günler hiçbir biçimde aylığınıza tesir etmez. İşveren destek pirimi ödeyecek ve çalışmanızda da herhangi engel yoktur.

Üst Alt