Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporla vergi indirimine başvurursam işten atarlar mı?

YALÇIN 81

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm. Dün 52 oranla rapor aldım vergi indirimi icin hemen müracaat etsemmi. Isten atarlarmi acaba.

YALÇIN 81 İşyeri sahibi ile görüşmeniz gerekir . Vergi indirimi almak işten atılmak için sebep değildir .

YALÇIN 81

neden sizi çıkarsınki işyerine bir zararı yok aksine faydası var. engelli kadrosundan elemen çalıştırmak şart.
ayrıca işyerinden çalıştığınıza dair yazı almadan vergi indirimine başvuramazsınız. -DORLİON- dediği gibi işyeri ile konuşmanız gerekir.

Cvp icin tskkrlr. Benim hepatit ve gözden raporum oldugu icin endiseliyim.vergi indirimi icin dilekçe almamda sartmis vergi dairesindeki memurun soylemesi...bekliyeyim diyorum bir yil gecince rapor yenilenmesini isterlermi...kararsizim.

YALÇIN 81 raporunuz sürekli ise
Geçerli olur amma velakin bir an önce vergi indiriminizi
Alırsanız sizin açınızdan iyi olur geçen süre içerisinde
Yönetmenlik degişirse alman dahada zorlaşa bilir vergi indirimini.

İşten atılmanız söz konusu olmamalı, vergi indirimi sadece işyerinin sizi adınıza ödediği verginin kısmını devlet yerine size geri vermesinden ibaret. İşyerine herhangi bir külfeti söz konusu değil ki.

Üst Alt