Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 52 raporum var. Engelli maaşlarını alabilir miyim?

Sevmez Olaydım

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
S.a arkdaşlar benim %52 raporum var.Ben acaba bakıma muhtaç yardımını yada 3 aylık maaşını alabilirmiyim.Bilgi edinmek istiyom.Allah razı olsun

52 oranın varsa alabilirsin tabi

Evde bakım: raporunda 'ağır özürlü' ibaresi varsa ve aylık gelirin 540,47 TL'yi geçmiyorsa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne yapın başvuruyu,

2022: çalışmıyorsanız, aktif sigortalı değilseniz, aylık geliriniz 270,23 TL'yi geçmiyorsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruyu yapın. Gerisini onlar bilir. :)

benim ilk raporum 0 ikinci raporumdan 40 alırsam gecerli olurmu bu sağlık müdürlüğü gecersiz diodu ikinci raporumu sosyal yardımlasma vakfına göndersem aylık bağlanamazmı bana

arkadaslar dün heyete girdim ayağımı sürekli oynatıordum heyet baktı doktoruna söle ilaçlarını düzenlesin dediler sora dısarıda bekle dediler bana bende epikrizimle ilaç raporunu verdim baktılar kullandığım ilaç akineton,abilify ve cloxikpol iğneydi heyet doktorunun biride diğerine psikotik bozukluk var dedi sizce özür oranı vermişlermidir bana

Üst Alt