Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporum var. Yeni rahatsızlığım bu rapora ekletebilir miyim?

gokmengul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba engelli raporu ile ilgili bir sorum olacaktı bi çok yere sordum fakat sağlıklı bir yanıt alamDım benim ortopedik olarak yüzde 52 raporum fakat 2 sene önce mm adında kemik iliği kanseri çeşidi bir hastalığa yakalandım kök hücre nakli oldum dÜzeldim fakat sürekli kullandığım haplar var ben var olan oranıma bu hastalığımuda ekletebilir miyim. Umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

peki izleyeceğim yol hakkında bilgi verirmisin ve tahmini ne kadar oran alırım teşeküürler

yeniden rapor alacaksın ve kemik iliği kanseri olduğunu gösteren epikriz sonuçlarını rapor alacağın hastanenin hematoloji bölümündeki uzman bir doktora göster ve engelli raporuna bu hastalığını eklemesini iste bu kadar basit. Vergi indirimi aldın mı? Çalışıyormusun prim ve gün sayın ilk işe giriş tarihin ne bunları buraya yaz ne zaman emekli olacağınıda söylerim. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kardeşim inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

çok teşekkür ederim abi . 2010 eylül ayında engelli memur olarak göreve başladım daha öncedende kısa zamanlı bi kaç ay sigorta var muhasebeye raporumu işlettirdim vergi indirimi var ama 3. Derece olduğu için pek bir faydası yok. %52 ile beraber %90 geçermi acaba abi hesaplamaları bilmiyorum ama . çok teşekkürler

%60 olursa 1800 günle malulen emekli olabiliyorsun. valla ben doktor olsam kesin verirdim %90 sana zor hastalık kemik iliği kanseri kök hüzre nakli olmuşsun kolay değil yani aynı hastalık annemde vardı iyi bilirim biz biraz geç fark ettik son aşamada anladık . Böbrekleri etkilemiş erken tanı teshiş çok önemli.

Anladım abi tesekkurler bakalım randevu aldım bu hafta gidicem

Üst Alt