Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

53 gün oldu emeklilik başvurum sonuçlanmadı, evraklarım gelmedi..?

storm43

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar,evrak takip de aşağıdaki bilgiler görünüyor,fakat e-devlette bir kayıt yok hala...53 gün oldu:confused::confused:bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler...
[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]28.02.2013[/FONT][FONT=Verdana]İZMİR SGİM ALİAĞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]09.04.2013[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]09.04.2013[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI

[/FONT]

2. sorum; ssk emeklisi için tavan emekli maaşı gibi bir şey var mı? ne kadar prim günü ve matrah o kadar maaş mı,yoksa belli bir sınır var mı?

teşekkürler,sağolun...:)

28 şubatta dilekçe verdim,ilk maaşı 25 haziranda alacağım inşallah...ne çektim ya:) Bülen bey; bana ssk dan gelen,maaş bildirim belgesinde sağlık kontrolü ibaresi yazar mı,ben görmedim...isterlerse ayrıca gönderebilirler mi?teşekkürler...

Gelen evrakta yazmıyorsa, kontrol muayenesi istenmemeiş demektir. Ama evet, nadiren uygulansa da, teorik olarak SGK ne zaman isterse kontrole çağırabilir.

Üst Alt