Merhabalar. Ben yeni engelli raporu aldım. Doğuştan kalp rahatasızlığım ve devam eden aort yetmezliğim var. Ayrıca boyun fıtığım mevcut. Toplamda %54 ortopedik engelli raporu aldım. Ama açıklama bölümünde bir ibare yok. Rapora başvururken Gelir vergisi, prim günü (erken emeklilik) ve ÖTV için başvuruyorum dedim. Bu arada Alanya Eğitim Araştırmadan aldım raporu ve herhangi bir ücret ödemedim. Dün nüfusa gittiğimde bana bu raporun kabul olmayacağını araç için önce aile hekimine, oradan hastaneye, oradan da Antalyaya kurula sevk istemem lazımmış.
Şimdi benim 2 sorum var;
Tertibat değişmeden otomatik araç kullanmak için ehliyet alamaz mıyım? Daha öncesinden A+B2 eski sınıflarla ve yeni ehliyetim 2029 a kadar mevcut.
2. Si dedikleri gibi Antalya'ya sevk alıp araç için sağlık raporu müracatımda bu aldığım rapor hükmünü kaybeder mi ya da 2. Bir rapor mu olur.
Ötv 'den yararlanmam için ne yapmam gerekli.
Yardımlarınızı bekliyorum çok bilgi kirliliği ve cevapsız sorular mevcut.
Şimdi benim 2 sorum var;
Tertibat değişmeden otomatik araç kullanmak için ehliyet alamaz mıyım? Daha öncesinden A+B2 eski sınıflarla ve yeni ehliyetim 2029 a kadar mevcut.
2. Si dedikleri gibi Antalya'ya sevk alıp araç için sağlık raporu müracatımda bu aldığım rapor hükmünü kaybeder mi ya da 2. Bir rapor mu olur.
Ötv 'den yararlanmam için ne yapmam gerekli.
Yardımlarınızı bekliyorum çok bilgi kirliliği ve cevapsız sorular mevcut.