Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 ile vergi indirim hakkı kazandım. Emeklilikte yeniden rapor istenir mi?

yusuffa

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar
% 54 özürlü olarak yeni vergi indirimi aldım 3600 günüm tamam emeklilik için müracat edicem
sgk tekrar hastaneye sevk mi ediyor yoksa vergi indirimi belgemle birlikte başvurmalıyım

yardımlarınıza teşekürler

Vergi indirim hakkı kazanan kişilerden tekrardan rapor istenmez...

ilkerbey teşekür ederim dilekçe yi malülenmi yoksa özürlü olarak vermem gerekiyor nasıl başlamam gerekiyor kısmetse sabah başlıyacağım

hizmet süreniz ne kadar prim ödemeniz nedir hangi kuruma bağlısınız ssk bağkur..

sigorta girişim 1976 pirim 3670 ssk yasalara emeklilik hakkını kazandım özür oranı %54 nasıl müracat edicem

beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekür ederim ilkerbey sizler bizlergibi özürlü arkaşların gözü kulağı sınız

İLKER bey iyi akşamlar benim de aynı konuya benzer bir sorum olacak .eşim 05 04 1994 ssk girişli yüzde 45 vergi indirimi var 5200 günü var halen çalışıyor.çalışma şartları iyi işinden memmun .son 3.5 --4 senesi maaşı yüksek olarak çalışıyor.ikramiye de alıyor.ssk sı maaşı oranında yatıyor.emekli olmayı şimdilik düşünmüyor yakın bir tarihte emekli olan bir tanıdık oda özürlü emekli oldu ondan 36 yaş iştemişler bayan dı.detay bilgi vermemişler 36 yaşını gir emekli olursun demişler oda oldu.sizin tavsiyeniz ne olur.eşim şu an korkuyor emekli için müracat ederse tekrar rapor iterlermi diye yadımlarınız için teşekkürler

Naim;
Eşinizin vergi indirim hakkı olduğu için tekrardan rapor istenmez ...
Anlamadığım bir nokta ise tanıdığınız dan neden 36 yaş şartı aramışlar anlamadın engelli olarak emekli olanlarda yaş sınırı yoktur...

teşekkürler

ilker;

verdiniz bilgi için tşkrlr.o nu bende anlamadım.fetaylı bilgi vermemişler.

emeklilik hakkında

sigorta girişim 1976 şuan yüde 44üzerinden vergi indirimi alıyorum ve3560günüm var emekli oldugum da bizler malülenmi özürlü müolarak emekli oluyoruz eğer emekliolursam normal emeklilerle maoş farkımız neolur 30 mart 2012 deemekli olmayı düşünüyorum bilgileriniz icin şimdiden teşekürler

Malulen değil, erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanacaksınız.

Emekli maaşınız düşük olmayacak. Erken emekli olup emekli maaşını cebe koymaktan daha avantajlı hiç bir şey yokturççç

vergi indirimli haktan emeklilik için en az kaç gün pirim isteniyor..yada geriye dönük ödeme yapabilirmiyiz.teşekkürler..

Vergi indirim hakkı kazanan ve bu hak ile emekli olmak isteyen engelli bireyler 15 yıl 3600 gün ile 20 yıl 4400 gün arasında emekli olabilirler. İşe giriş tarihi en önemli etken.
Kurumlara geriye dönük ödeme söz konusu olamaz sadece askerlik borçlanması ve doğum borçlanması geriye dönük yapılabilir.

Üst Alt