Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 oranında raporum var. Vergi indirimi alabilir miyim?

bartınlı74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam ben 2006 yılında sicil aldım. o zaman bi rahatsızlığım yoktu raporda yoktu dolayısyla 2007 de belimden ameliyat oldum. sağ kolumda da dirsek ters tutmuştu 2010 da once memlekitimden rapor almaya çalıştım % 20 verdiler gittim istanbula oradan % 54 verdiler memlekette işe başladım. şimdide vergi indirimi için başvurmam gerekiyo pazartesi hastaneye gidicem sizce şansım nedir olumsuz bi sonuç çıktıgında itiraz etmelimiyim oranlar arasında bu kadar fark uçuk değil mi kafam o kadar dolu ki ne yapacagımı bilmiyorum...

Yeni ckan yasaya göre mahkeme hakknız var eğer rapor düşerse eğer mahkeme acarsanız mesal değerinde cok mahkeme var yani artık hastanelerin verdiği rapor değişmeyecek değişrise mehkeme acıp kazanıyorsunuz ali tezel sitesinde ve burdaki konulardada var bu başlık rahat olun bence gönderin benim tüzde 50 rapor vardı düşmeden gidip geri geldi aynı şekil şimdi emekli oldum rapor sayesinde bende 2008 aldım heyet raporumu

vergi indirimi için tekrar heyete çıkarıcaklar daha once 20 verdiler bunu inkar mı etmiş olucaklar bu durumda ? inşallah dediğiniz gibi olur

Elinizdeki raporu kabul etmeleri için diretin defterdarlığa... Eğer verilen oran sakatlık oranı cetveli'ne göre doğru verilmişse, öyle ya da böyle sakatlık indirimini hak edersiniz.

ii akşamlar bülent bey.nihayet %42 rapor vermişler bi nüshası valiliğe gidicekmiş diğerini ben alıcam.artık bişiyle uğraşmama gerek kalmadı galiba indirimden ne zaman yararlanmaya başlarım sizce.daha düşme ihtamili zor zannedersem. bide ilerde emeklilik için tekrar rapor almaya yollamazlar. inşallah Allah insanı hastaneye düşürmesin valla saglam adam kafayı yer.kpss felan çalışıyorum memur oldugumda yeniden rapor alacakmıyım ?

Hayırlı olsun :)

Vergi indiirm hakkı kazandığınıza dair gönderilecek olan yazıda indirimin hangi tarihten itibaren geçerli olduğu da yaızlı olacak.

1 ekim 2008'den önce sigortalı olan ve ssk (4a) statüsünde emekli olacak kişiler vergi indirim hakkı kazandıklarında bu hak onlarrın erken emeklilikten yararlanmasını da sağlar. Ne yeni rapor ne de yeni baştan vergi indirimi başvurusu gerekir. Rahat olun.

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :) hastaneden bi nüshasını aldım. artık Ankara'ya felan gidicek galiba 2, 3 ay sürer mi ki bu işlemler :confused: Maasıma yansımadan haber verirler heralde...

Üst Alt