Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 raporla emeklilik kaç günde sonuçlanır?

İSLMABAD

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Malulen emeklilik Kac gunde sonuçlanır engelli raporum var %54 basvursam engelli rapurum için sıkıntı olur mu

Hepinize TSK ederım

elinizdeki raporla malülen emekli olamazsınız.
Malülen emeklilikte kurum sevki şarttır.
SGK ya gidip malülen emekli olmak istediğinizi belirtirseniz sizi hastaneye sevk edeceklerdir.
Tüm işlemlerin sonuçlanması 3-4 ayı bulabiliyor.

Sn BuTcHeR ben de emniyette 12 yıllık memurum engelli raporu almak istiyorum ileri ki tarihlerde emekli olmak için şimdiden alayım diyorum ilk ne yapmam nereye başvurmam lazım .

sokrates

Emekliliğe 1 yıldan uzun zaman varsa hiç bulaşma. 1 yıl kala süreci başlatırsın istersen. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi'den birinden engelli sağlık kurlu raporu alacaksın ve kayıtlara geçmesi çin kurumuna vereceksin. Onlar "tamam malul durumdasın, amenna" diyecekler ve sen prim/gün de dolduğunda bu sefer o maluliyete istinaden malulen emekli edilmek için talepte bulunacaksın

Sn OturanBoğa sağolun ben de şöyle düşünmüştüm engelli raporu alayım iki üç kontrol den sonra belki sürekli ye döner o zaman da erken engelli emekliliğine başvururum diye kendimi garantiye almak için malülen değil de erken emekli olurum gibisinden kimisi de sen emniyette D dilimisin hiç engelli raporu ile uğraşma zamanı gelince ver dilekçeyi adi malül emekliliğini iste kesin olursun diyor kafam o yüzden biraz karışık ne yapacağımı bilemedim .:confused:

O zaman işime gücüme bakayım zamanı gelince bakarız artık duruma göre sağolun.

Üst Alt