Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 raporlu böbrek hastasının emeklilik şartları nedir?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
23
selamın aleyküm arkadaşım böbrek hastası vergi indirimi için yeni rapor aldı sürekli %54 aynı şirkette çalışıyoruz daha önce normal işçi olarak çalışıyordu şimdi engelli işçi statüsüne geçti hastalığın doğuştan mı sonradan mı olduğunu bilmiyor raporda doğumsal yazmıyor doktorda doğuştanda olabilir bir hastalık geçirdikten sonra da çıkmış olabilir demiş bu arkadaş engelli olarak mı malulen olarak mı emekli olabiliyor sigorta girişi 1989 bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

kalua33

Arkadaşınızın 3600 primi varsa ve %54 rapora karşılık 3. derece sakatlık indirim hakkı varsa hemen erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilir.

vergi indirim hakkı var belge yeni geldi çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için Bülent bey

Engelli emeklilik hk.

merhaba arkdaşlar 45 gün sonra nasipse 19 yıl sigortalılık süresini tamamlıyorum 5200 prim günüm var nerdeyse 11 yıldır primlerim askeri ücretin üzerinde yatiyor son 4 yıldır en az 3.500 8.000 arasında yatıyor bu sene 6000 ve 10000 arasında yatıyor buna rağmen sgk emekli maaşı hesaplama sitesinde bağlanacak maaş 1400 küsür gözüküyor normal şartlarda en düşük emekli maaşı 1500 tl nin üzerindeyken benim bu kadar düşük çıkması normal mi sgk ya gidiyorum söylemiyor emekliliğe başvur maaşın yatınca öğrenirsin diyor ne kadar alacağını diyor ben alacağım paraya göre emkli olup olmıcama karar vericem eşim covit 19 dan vefat etti çocuklarımın yanında olmak için emekli olmayı istiyorum ama 1500tl maaşla onlara bakamam bu şekilde emekli olupta maaş alanlar yazabilir mi yada gerçekten engelli maaşı mı hesaplayacağım bir site varmı iyi günler dilerim

SGK SSK Emekli Maaşı Hesaplama bu site güvenli değil yazıyor bütün bilgileri istiyor tc kimlik anne baba adı ve bütün sgk bilgilerimi istiyor bu siteyi kullanan var mı

Üst Alt