Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 raporum 1260 gün primim var. Ne zaman emekli olurum?

kadir aktas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb
ben devlet hastanesinden yüzde 54 rapor aldım
1260 gün ssk pirimim var
ben bu raporla ne yapabilirim? malülen emekli olabilmem için yetersiz sanırım yetersizce kaç gün daha pirim ödemem gerekir
raporumda 2022 sayılı tüm özürlü haklarından yararlanabilir yazıyo
bu haklar nelerdir bilmiyorum

aydınlatırsanız memnun olurum teşekkürler.

Evet malulen emekli olmazsınız ama erken emekli olabilirsiniz...
Şuan çalışıyor musunuz
İlk ssklı oluş tarihiniz (gün ay yıl olarak)
Yaşınız

mrb ben devlet hastanesinden yüzde 54 rapor aldım ssk giriş kaydım 11 12 2001 toplam pirim 1370 gün raporumu ankaraya yolladım ne kadar sürer sizce onaylanırmı yüzde 54 lük raporum onaylanırsa ne kadar ayda vergi indirim ücreti alırım ve kaç yıl kaç gün pirim ödemem gerekir aydınlatırsanız memnun olurum teşekkür ederim ilginize

İlk sigortalı olduğunuzda 18 yaşını doldurmuş olduğunuzu ve raporunuzun maliyece 1.dereceden vergi indirimine uygun olarak onaylandığını farzettiğimizde;
19 yıl ve 4240 gün primle emekli olabilirsiniz.

Ufuk abim yanlış yazmış 1.derece degil 3.derece vergi ind.hakkı alırsan..
19 yıl ve 4240 güne tabi olursun

11/12/2001+19:11/12/2020 yılında prim şartınıda yerine getridiginiz vakit emekli olabilirsiniz

mrb

ilker bey ankara sonuçları ne zamanda geri gelir 1 ay gibi oldu göndereli bide onaylanma ihtimali yüksekmidir sizce genellemeye baktıgımızda genelde raporları yüze 40 altına indirip ret gönderiyolar yüzde 54 lük raporumda red gelme ihtimali yüzde kaçtır çok merak ediyorum benim raporumuda yüzde 40 altına indirirlermi diye indirseler dahi bile ne yapmalıyım yani nasıl hakkımı yasal yollarla ararım bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim

Güncel rapor olduğu için Ankara onaylayacaktır; %40'ın altına düşmez.

efendim güncel rapor derken neyi kastediyosunuz yani güncel rapor ne anlama geliyo bilmiyorum bilginizi paylaşırsanız memnun olurum saygılarımla oturan boga

----------

bülent bey onaylanırsa yüzde 40 ve ya 54 arası ozaman ne kadar vergi indirimi alırım aylık maaşıma ne kadar yansır bide 11 12 2001 başlangıcım var ssk 1370 civarındada pirim ödenmiş ne kadar daha ödenmesi gerekir va kaç yılında emekli olabilirim ayınlatırsan sevinirim olası ihtimalle emekli olsam ahil normal emekli gibimi olcam yani normal emekli maaşı ne kadarsa bende okadarmı emekli maaşı alıcam erken emekli olmanın kesintisi falan olurmu teşekkür ederim vereceginiz bilgilerden dolayı bizleri aydınlattıgınız için sitenizde çok güzel paylaşmak güzeldir paylaştıgınız için sagolun mutlu günler dilerim

Güncel tarihli bir rapor yani...

Emekliliğe dair değerlendirmeleri zaten yukarıda arkadaşlar yazmış.

mrb onaylanırsa maaşıma ne kadar yansır vergi indirim ücreti yani ne kadar alırım ayda vergi indirim ücreti 3 derece alırsam ne kadar olur dördüncü dereceden onaylanırsa ne kadar olur saygılarımla

efendim ankaradan gelecek raporların sonuçlarını ögrenebilcegimiz bir site varmı

Malesef yok bekleyip ögreneceksiniz 3 ayda olabilir 6 ayda olabilir..

Üst Alt