Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%54 raporumla İş-Kur'a başvurdum. Faydası olur mu?

xxw

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
S a benim % 54 raporum var istihdam icin sadece issizim iskura basvurdum bir faydası olurmu?

İŞKUR sizi si engelli kadrosunda işe yerleştirir tabi ki faydası olur. Ama siz yine de engelli personel arayan iş yerlerini bulup görüşme yapın.

işkur size teklif sunabilir ama sizin rahatsızlık dereceniz ve durumunuz önemli işverenin işine gelmesseniz sizi işe almaz işkur sadece aracılık yapar başka fonksiyonu yok

İs-Kur daki işyerleri genelde resmi olarak özürlü gösterip gerçekte sağlam olup eşşek gibi çalıştırabilecekleri insan ararlar malesef, bundan dolayıda bu kurumun işlerinin %99 u gerçekten engelli olan bireylere uygun değildir aslında umudunuzu kırmak istemem ama gerçekte tek şansınız EKPSS ondada lise düzeyinde %3, ön lisanta %15, Lisansta %30 şansınız var.

lise % 3 ha vay başımıza gelenlerrrrr bittik desene

Mrb benim %54 istihdam icin raporum var ilk okul mezunuyum acik lise okuyorum iskurdan para aliyorum 8 aylik ekpss icin iskurla baglantisi warmidir.

Arkadaşlar mevcut çalıştığınız işi bırakmadan engelli kadrosunda işkurdan iş bakarken dikkat edin .İyi niyetli şirketler olduğu kadar düzenbaz şirketlerde var.Yılbaşından önce bir kaç arkadaş engelli kadrosundan işkurdan iş bulup çalışmaya başladı bende iş arıyordum tabi.İşveren yılbaşından önce 1 hafta yılbaşından bir hafta sonra çalıştırmışlar arkadaşları ve sonrada performansın yetersiz diye geri çıkarmışlar.Bunların zaten çoğu engelli almak için değil devletin verdiği cezadan kurtulmak için eleman arıyorlar orda.Bazı şirketlerin engelli ilanlarına bakıyorum normal insan performansı bekliyorlar.Yani iyi şirketler olduğu kadar engellileri sömüren şirketlerde var ama kötü şirketler daha fazla.

İş değiştirirken dikkat edin işte

Kamu personelleri aliminda faydasi olmazmi iskurun sigortasız gorunuyoruzya? Raporumda orada

Üst Alt