Merhaba arkadaşlar. Özel sektörde iletişim alanında çalışmaktayım. İşim gereği sürekli müşteriler ile diyalog halindeyim, İşitme kaybım biri orta diğeri hafif derecede %55-%58 değerlerde. Benim merak ettiğim durum, Forumda cihazlar için sürekli ''Var olan sesi yükseltiyor anlama eşiğini iyi hale getirmiyor bu cihazlar'' denilmiş. Bu argümana göre sizlere sorum şu, Telefonda yada bilgisayarda kulaklıktan müzik yada video izlerken anlama durumum harika %50 ses seviyesinde kulak içi kulaklık ile her kelimeyi zerresine kadar anlayabiliyorum, Bu durumda kulak içi işitme cihazı ile aynı performansı almam mümkün olur mu yoksa işitme cihazının çalışma mantığı daha mı farklı?
Özellikle ''Var olan sesi yükseltiyor anlama eşiğini iyi hale getirmiyor bu cihazlar'' gibi düşünen arkadaşlar kulak içi kulaklık ile bir şey dinlerken yada izlerken yine anlamıyorlar mı? Bunu merak ediyorum.
Kulak içi artık bu ürünlerin en son gelişmiş halini deneyenler + ve - yönlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Marka yazmaktan lütfen kaçınmayın. Pazarlama amaçlı işitme merkezi çalışanları yorum girmez ise çok sevinirim.
Özellikle ''Var olan sesi yükseltiyor anlama eşiğini iyi hale getirmiyor bu cihazlar'' gibi düşünen arkadaşlar kulak içi kulaklık ile bir şey dinlerken yada izlerken yine anlamıyorlar mı? Bunu merak ediyorum.
Kulak içi artık bu ürünlerin en son gelişmiş halini deneyenler + ve - yönlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Marka yazmaktan lütfen kaçınmayın. Pazarlama amaçlı işitme merkezi çalışanları yorum girmez ise çok sevinirim.