Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%55 anksiyete bozukluğu engelim var. Askere alınır mıyım?

tosi-67

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.%55 Anksiyete bozukluğu ve kronik hastalığım var.Beni askere alırlar mı?Gidesim var gibi.Ama hiç bilmediğim için eğitimleri pişman olmaktan korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Askere almazlar, rahatsızlığın askerlik için hiç uygun değil ve çok sıkıntı çekersin gitme.

Yarın muayene olacağım,sonuç sizce ne olur?

Arkadaşlar yarın Askerlik muayenem var.Dışarıdan bakınca hiçbir sıkıntı yok bende.Anksiyete bozukluğu var,küçükken geçirdiğim bir kaza yüzünden başımda iz var.Şu an çok iyiyim ve askerliğe gitmek istiyorum.Sizce muayeneden sonra ne karar verilir?Eğer elverişlidir derlerse Ağustos ayında gidiyoruz,e-devletteki yoklama sayesinde

Anksiyete değil bir de kafada dikiş izi var. Küçükken kaza geçirdim

Ne kadar meşakkatli bir işmiş askerlik işlemleri.Bugün psikiyatri'de askerlik için muayene oldum.Rapora aynen şöyle yazıldı.Organik olmayan psikoz 15/b.Psikozu anladıkta 15/b nedir?

Anksiyete epikriz'de yazıyormuş pardon.Kesin tanı organik olmayan psikoz.Bir sürü tanı var epikrizde.Bu arada 15/b nedir bilen var mı?

tosi-67

"B) 1. Tek hecme halinde geçirilmiş psikotik bozukluklar, bipolar bozukluklar." muafiyet sağlar

Askerlikten muafiyette onay bekleme nedir? İş yerinde sıkıntı olur mu?

Askerliğe elverişli değildir raporu verildi.
Rapor onay bekleme sürecinde. işe girersem benim için sıkıntı olur mu? İşverenin kabul etmeme durumu var mı?

tosi-67 mrb almış olduğunuz askerliğe elverişli değildir raporuzu
milli savunma bakanlığı inceler ve bir sıkıntı görmemesi durumunda onaylar bu süreç 6/12 ay içinde
Sonuçlanır sizin bu zaman zarfında çalışmanıza engel olmaz benim kati rapor 1 yıl sonra geldi.

Üst Alt